Александра Раева се е постарала да влезе в топ форма

...
Александра Раева се е постарала да влезе в топ форма
Коментари Харесай

Алекс Раева се разхубави за Dancing Stars

Александра Раева се е постарала да влезе в топ форма за Dancing Stars. Певицата, която ще води шоуто за танцуващи звезди с артиста Краси Радков, от много време спортува интензивно, с цел да поддържа идеална визия, само че тези дни се видя, че се и подмладила. Певицата е изгладила бръчките, които биха издали 43-годишната й възраст.

Дали Алекс е прибягнала до ботокса не е ясно, само че постигнатият резултат подухва на тази мисъл. Челото й е безпрепятствено като паница. Каквито и страсти да я връхлитат, не се отразяват по никакъв метод в тази област на лицето й. Съмнително изпъната е и кожата край очите й.

Дори мимически бръчици не се виждат, както е обикновено, когато се усмихнеш или пък повдигнеш вежди. Всъщност Алекс май мъчно повдига нейните. Имат тип на застопорени в позиция, една концепция по-високо. Въпреки явно положените грижи, Алекс май е пропуснала в подмладяващите процедури клепачите и гушката си. Кожата под веждите й наподобява тънка като хартия и леко набръчкана, като че има в остатък, а под брадичката се гъне двойна гушка.

Откакто роди щерка си, Алекс Раева, която тогава бе на 39 години, тотално промени режима си. Наложило се, споделяла е тя, защото й било мъчно да смъкна непотребните килограми след бременността. Освен здравословно хранене и спорт, тогавашната беквокалистка в " Шоуто на Слави " два пъти в годината прибягва до недояждане.

В тези интервали тя изкарва няколко дни на плодове и чай. Съвпадението с гладолечението на доктор Людмила Емилова не е инцидентно. Преди повече от 15 години пеещата актриса отишла при нея, поради медицински проблем.

" Не единствено го излекувах, само че и разбрах, че това е моят метод да управлявам тежестта си. На мен ми е елементарно да недояждам. Въобще, в случай че го споделяме недояждане, тъй като това е плодолечение ", споделяла е Алекс.

Що се отнася до грижа за младоликия й тип, певицата е споменавала процедурите, на които се подлага. Това са електростимулация, колаген стимулация и мезотерапия за хидратация и искра.

" Аз не искам да трансформирам лицето си. Приемам го такова. Искам да го подкрепям по този начин. Да забавя стареенето може би, само че не и да го трансформирам ", разказвала е Алекс. Това евентуално изяснява за какво, за разлика от други известни дами, певицата се помирява с някои отблясъци на възрастта върху лицето си. Още повече, че в летните месеци тя не съблюдава златното предписание да не прекалява с излагането на слънце, защото е запалена по гмуркането и не пропуща опция да практикува заниманието си, написа HotArena.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР