Александра подкрепи Яни в риалити формата Zvezde Grande Zvezde Granda е

...
Александра подкрепи Яни в риалити формата Zvezde Grande
Zvezde Granda е
Коментари Харесай

Българин прави фурор в сръбско шоу, подкрепи го прочута певи...

Александра поддържа Яни в риалити формата " Zvezde Grande "

" Zvezde Granda " е най-популярното телевизионно риалити музикално съревнование в Сърбия, проведено от Grand Production. В тазгодишния сезон взе участие и българина Яни, които сполучливо стигна до 3-ти кръг с извоювани 6 от 6 вероятни гласа.



Певицата на Фен ТВ Александра поддържа Яни, както се видя нощес от излъчената емисия по сръбската телевизия PRVA TV.

Ето какво показа Александра за страстта в прилежаща Сърбия:,,Яни е извънредно надарен реализатор и за мен беше наслаждение да поддържа него и гения му и то на непозната земя. Той прави извънреден пробив и то на такава огромна сцена.

Таланта му е оценен и интереса към него е огромен, а това нас българите може само да ни прави горди и радостни. За хората, които също наблюдават формата и знаят, че огромни сръбски звезди стартират кариерите си от Звезде Гранда, а точно Таня Савич, Александра Прилович, Амар Гиле, Андреана Чекич и аз съм сигурна, че на Яни му предстоят същите музикални триумфи, а той към този момент ги демонстрира от сцената със събраните най-много гласове. Желая му триумф, а той го заслужава. "

В предаването от нощес Саша Попович, които е продуцент и основател на " Звезде Гранда " насочи покана към Александра да взе участие в предаването следващата година.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР