Александра Николова от Частно средно училище Юрий Гагарин“ в комплекс

...
Александра Николова от Частно средно училище Юрий Гагарин“ в комплекс
Коментари Харесай

Ученици готвят с най-добрите шеф-готвачи

 Александра Николова от Частно приблизително учебно заведение " Юрий Гагарин “ в комплекс " Камчия “ бе една от 50-те определени деца от цяла България, които имаха опцията да се включат в  мастер - клас с Шеф Виктор Ангелов, Жоро Иванов и Лео Бианки, отдаден на  Международния ден на готвача, част от програмата " Нестле за по-здрави деца “.

За четвърта година самодейността събра на особено събитие в " Музейко " едни от най-популярните шеф-готвачи у нас и деца от цяла България, които имаха опцията да научат персонално от началник Виктор Ангелов, началник Жоро Иванов и Лео Бианки за какво уравновесеното и разнообразно хранене е потребно и в същото време по какъв начин приготвянето на домашна храна може да бъде елементарно и занимателно.

" Нестле за по-здрави деца " е просветителна стратегия, която има за цел да насърчи уравновесеното хранене и дейния метод на живот при децата на възраст сред 3 и 12 години. Програмата започва през 2012 година и се осъщес  твява с поддръжката на Министерство на образованието и науката, Министерство на младежта и спорта и Министерство на здравеопазването, редица национални специалисти по хранене и спорт и неправителствени организации.

През образователната 2019/2020 година програмата " Нестле за по-здрави деца " уголемява своя обхват и към този момент присъединяване в огромната самодейност могат да вземат освен учебни заведения с начален курс на образование, само че и детски градини на територията на цялата страна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР