Александра и Даниел Петканов изненадаха всички с решението си да

...
Александра и Даниел Петканов изненадаха всички с решението си да
Коментари Харесай

Какво се случва? Алекс и Дани Петканови взеха тежко решение ...

Александра и Даниел Петканов изненадаха всички с решението си да се скрият за известно време и да не употребяват обществени мрежи. Тази вест пристигна като гръм от ясно небе за техните фенове.

Влюбените гълъбчета се появиха в доста стряскащ тип и загатнаха за нещо огромно в персонален проект, поради което се постанова да създадат пауза от обществените мрежи.

" С Дани взехме решение да си починем за малко от обществените мрежи и изявите! Предстоят ни значими събития и по тази причина усещаме, че е време да се отдръпнем от вихрушката, която ни е завъртяла през последните месеци, с цел да можем да посрещнем нещата, които ни предстоят на мира. Когато се върнем ще разкажем повече. Обещавам. ", разкриха известните инфлуенсъри.

На " прощалните " фрагменти Александра е с черна маска на лицето си, посредством която се старае да отстрани и най-малките пъпчици, които й избиват понякога. Тя е професионален модел и гладката кожа е извънредно значима, с цел да може да продава повече артикули.

Решението на Александра и Даниел е подложено на яростна полемика в мрежата. Техни почитатели заподозряха, че слуховете за възможна бременност на Петканова май ще се окажат правилни и по тази причина са решили да си подарят малко успокоение. Други пък считат, че ще вземат участие в някое ново риалити, поради което няма да имат достъп до интернет. Предстои да разберем каква е повода за това тяхно изненадващо решение, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР