Александра е седмокласничка в столичното 33-то основно училище Санкт Петербург.

...
Александра е седмокласничка в столичното 33-то основно училище Санкт Петербург.
Коментари Харесай

Седмокласничка се нуждае от средства за операция

Александра е седмокласничка в столичното 33-то главно учебно заведение " Санкт Петербург ". Тя се нуждае от незабавна животоспасяваща интервенция, която би трябвало да бъде осъществена в чужбина.

Историята на болестта на Алекс стартира още преди раждането, когато майката Емилия чува най-ужасяващите думи, а точно, че тя няма да се роди жива. Веднага след раждането си детето претърпява първите три интервенции, а първите седем месеца от живота си прекарва в болница.

" В 7-ми месец от бременността ми откриха аномалии, несъвместими с живота. Чухме най-ужасяващите думи, а точно, че тя няма да се роди жива. Но тя още там и тогава им сподели, че бъркат! Роди се. И нашия призрачен сън стартира.

След раждането си беше превозена в Пирогов, където бяха направени първите интервенции. Последваха 7 месеца, които тя прекара в лечебни заведения, интервенция след интервенция, с цел да може да си я приберем у дома най-сетне. Но за жалост проблемите ни не завършиха с това. Всъщност те едвам в този момент започваха ", споделя майката на момичето.

Преди 2 седмици посредством ядрено-магнитен резонанс излиза наяве, че тя няма матка, само че има работещ яйчник. Заради него има цикъл, който обаче не напуща тялото ѝ, а остава в него. Вече има формиран балон, цялостен с течност, който би трябвало да бъде оперативно отхвърлен, както и зародишът на матка, който се намира не където би трябвало.

Състоянието на Алекс е незабавно и животозастрашаващо, а за жалост в България тази интервенция не може да бъде осъществена. Лекарите насочват фамилията към чужбина, само че разноските за това са непостижими за фамилията.

Всеки, който желае, може да се включи в акцията в помощ на Алекс, като подари средства в платформата.

" И тук идва моята молба, помогнете на детето ми да живее! Защото тя го заслужава! Защото не би трябвало животът на едно дете да зависи от пари! Моля ви! Знам, че дружно ще успеем. За нас ще е от помощ, в случай че споделите акцията ми! Благодаря Ви! ", споделя още Емилия.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР