Александра Богданска продължава да пада все по-ниско. След като съпругът

...
Александра Богданска продължава да пада все по-ниско. След като съпругът
Коментари Харесай

Падение! Алекс Богданска готова на всичко, за да върне в леглото си комплексаря Дани. Оправи си з@дницата, за да й го „сложи” едно лигаво протеже


Александра Богданска продължава да пада все по-ниско. След като брачният партньор й я заряза без действителна причина, тя се пробва да си го върне.

Вместо той да лази в краката й, защото е много противен и нищо повече от едно протеже на починалия Милен Цветков, майката на детето му се унижава и желае да си го върне. Това приказва доста зле за нея.

Бившата двойка беше дружно със сина си Габриел в Тайланд на отмора. Те отишли дружно поради детето, да види родителите си в положителни взаимоотношения.

На почивката обаче Алекс не спряла да се натиска на някогашния си брачен партньор. Постоянно му се сваляла и му навирала тялото си по бански пред очите му.

Според слуховете манекенката си е преправила дупето, единствено и единствено да съблазни журналиста. Тя си била поставила импланти откъм гърба, с цел да си оформи з@дницата. Дани доста обичал дупета и се надявала, че по този начин ще го съблазни още веднъж.

Както се споделя, очакванията са безвъзмездни. Протежето на Милен още веднъж не й обърнал внимание. Той повече не желал и да чува за връзка с Алекс, тъй като комплексът, че печели по-малко от нея, още го тормозил.

Самият Петканов разкри във видео малко след развода си, че е напуснал Алекс поради комлекс, че тя го кара да се усеща незабележим като мъж, тъй като не изкарва пари колкото нея и не желае да се развива професионално.

Комплексите на Даниел са големи във всевъзможни аспекти. Оказа се, че е доста коплексиран поради визията си, тъй като е противен. Затова тренира всеки ден във фитнес залата и по тази причина си поправя носа.

Източник: Crimesbg.com
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР