Александра беше сочена за участничката с най-големи шансове да спечели

...
Александра беше сочена за участничката с най-големи шансове да спечели
Коментари Харесай

Алекс с достойна постъпка - не прие розата на Виктор и напусна Ергенът

Александра беше посочена за участничката с най-големи шансове да завоюва сърцето на Виктор, все пак във вчерашния епизод тя изненада както самия ерген, по този начин и всички фенове с решението непринудено да си потегли от предаването " Ергенът ".

Психоложката изясни, че е взела това мъчно решение, защото е била разочарована от него, тъй като не я е защитил в спора ѝ с Виктория. Тя е моралният победител във формата.

Ето какво тъкмо се случи през вчерашния ден в предаването:

На последната и най-емоционална гала на розите първото цвете отиде тъкмо при Алекс, само че когато Виктор я попита дали ще я одобри, тя я отхвърли.

„ През целия си живот съм си представяла един рицар до себе си. Един мъж, който постоянно да е зад тила ми, да го чувствам като стомана. Затова и няма да приема твоята роза, само че все пак, ти благодаря за всеки един миг, който ти ми даде тук! Никога не съм знаела какъв брой е красива романтиката и ти благодаря за тези моменти и за всичко, което преживяхме. Защото всички моменти, които имам с теб, са в сърцето ми… Много ти благодаря! Благодаря ти за всички хубави моменти! “ – сподели Алекс на Виктор.

" Мъжът на фантазиите ми е съвършен – знам, че не можем да пожелаваме идеалност от хората, само че аз не съм спряла да имам вяра и не съм се отказала. От последните обстановки в нашето прелестно преживяване осъзнах, че не съм сигурна в възприятията на Виктор, тъй като когато трябваше да застане до мен, той награди експанзията с цвете. " (Става въпрос за случката с Виктория, когато рускинята я заля с вода бел.р.)

Причината за отхвърли на хипнотерапевтката да продължи да се бори за сърцето на Виктор е абсурдът сред нея и Виктория, при който рускинята прекрачи границата и заля съперничката си с чаша вода. От своя страна Виктор не бе очевидец на кавгата, постави старания да утеши Алекс, само че по този начин и не накара постъпката на Виктория, а я остави в конкуренцията. Това очевидно е наранено нежната хипнотерапевтка и тя върна розата на ергена с гордо вдигната глава.

В " Шоуто на Николаос Цитиридис " тя разкри, че най-голямата разлика сред нея и Виктор е духовността. Тя се дефинира като доста нравствен човек и тъкмо това не виждала в Ергенът.

Алекс беше безапелационна, че не съжалява, че е влезнала в предаването: " Това е едно от най-хубавите ми прекарвания в живота. Взех доста скъпи уроци за себе си. "
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР