Александър Зверев ще се завърне на корта не просто, когато

...
Александър Зверев ще се завърне на корта не просто, когато
Коментари Харесай

Миша Зверев: Саша ще се завърне напълно готов

Александър Зверев ще се завърне на корта не просто, когато е възобновен, а когато е изцяло във форма, съобщи неговият брат Миша Зверев пред „ Евроспорт “. Германският тенисист не е взел участие на шампионати от повече от четири месеца, откакто контузи съществено глезена си на полуфиналите на Откритото състезание на Франция през юни.

25-годишният Зверев, сегашен номер 6 в международната класация при мъже, към момента не е планирал дата или шампионат за завръщането си. Той няма да бърза, сходно на сръбската звезда Новак Джокович, който демонстрира положителни резултати макар тримесечната пауза през лятото, когато не можеше да взе участие на надпреварите в Северна Америка. Според Миша, неговият по-малък брат може да употребява Джокович за образец.

„ Новак се завърна, завоюва два шампионата и това е. Страхотно. Очевидно той не е бил контузен като Саша, а единствено имаше отмора, само че се върна с доста убеденост и сподели високо равнище. Сигурен съм, че ще стане още по-добър. Това беше доста впечатляващо, изключително на 35 години “, разяснява още Миша Зверев.

Джокович сега заема седма позиция в ранглистата и няма загуба след завръщането си на корта в Тел Авив преди две седмици, където завоюва 89-а купа в кариерата си и след това в Астана, където добави 90-и трофей в сбирката си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР