Александър УрумовЧрез хибридни инструменти за натиск като закона Магнитски и

...
Александър УрумовЧрез хибридни инструменти за натиск като закона Магнитски и
Коментари Харесай

Хора, не заспивайте! Гответе се за решителна съпротива

Александър Урумов
Чрез хибридни принадлежности за напън като " закона " Магнитски " и " Барселонагейт " цели партии са превърнати в заложници и безропотно извършват ролята на марионетки.
Още през 2017 година за първи път българското общество разбра за подготвяната за приемане Истанбулска спогодба и чудовищните измерения на джендър-конспирацията против детската еднаквост, против правата на родителите и против националната страна.
След тежки няколкомесечни диспути текстът бе изпратен в Конституционния съд, който разгласи Истанбулската спогодба за несъвместима с българската Конституция с решение 13/27.07.2018 година
Решението бе взето с 8 гласа " за " и 4 с изключително мнение. Пет гласа от тези 8 гласа " за " оповестяване на ИК за противоконституционна бяха на жените-членове на Конституционен съд.
Всичките пет жени-членове на Конституционен съд гласоподаваха " за " оповестяване на Истанбулската спогодба за противоконституционна!
Защо?
Защото под булото на " битка с насилието против дами " тази изначално опорочена нормативна недомислица постанова безумни дефиниции за пол, отхвърлящи очевидните биологични действителности, които никой в човешката история до момента не си е разрешавал да оспорва!
В тези дни на опозиция и борба получих телефонно позвъняване от човек във висшите етажи на ГЕРБ - соросоиден деятел.
Думите на този човек бяха: " Знаем, че ти стартира тази опозиция и ти си повода, само че ти би трябвало да знаеш, че е решено на най-високи равнища в Брюксел Истанбулската спогодба да се одобри! "
Това позвъняване беше преди решението на Конституционен съд.
Вече шеста година от този момент " най-високите равнища в Брюксел " не са спрели да търсят метод да вкарат своята отровна джендър-идеология в българското общество и българската просветителна система.
Целта на джендър-идеологията и на прислужниците й в сегашното Народно заседание е една: Покваряване на душите и сърцата на българските деца!
Средствата са ясни - редовно отравяне на разбиранията за биологичен пол и разрушение на тяхната полова и човешка еднаквост посредством втълпяване на " джендър-категории ".
Примери и практики в Европа, Съединени американски щати и Британската общественост има печално доста! Резултатите в резултат на осакатени при " промяна на пола " момчета и девойки са хиляди, като техният брой продължава да пораства!
Приятели, българи, майки и татковци,
Съвременната джендър-детерминирана демократична лъжедемокрация съставлява " културен " тероризъм с хибридни способи, съчетаващи налудни практики от времето на китайската културна гражданска война и безмилостни похвати на терористични организации с взимане на заложници.
Днес - посредством хибридни принадлежности за напън като " закона " Магнитски " и " Барселонагейт " - водачи на парламентарни партии са превърнати в заложници и безропотно извършват ролята на марионетки, тъй като са хванати в клопката на личната си лакомия, корупция, сласт и боязън.
Каква е цената, която ще платят не те, а цяла България поради превръщането им в заложници на световното задкулисие в лицето на Джордж Сорос и неговите прислужници в Белия дом и Европейската комисия?
Цената са децата на България!
Нашите лични деца и внуци!
Целта е да се употребява съответното публично отвращение, с цел да бъдат прокарат " истанбулските " проекти.
Конкретните измерения на тези проекти са заложени в текст-допълнение към Закона за домашното принуждение, в което се приказва за " интимна връзка сред две лица ".
Само един въпрос като се зададе и незабавно излиза наяве всичко: Защо оферират " интимна връзка сред две лица ", а не " интимна връзка сред мъж и жена? "
Защото същинската цел на " истанбулските " заложници на Сорос в Народното събрание е пълзящо легализиране на еднополовите бракове!
С всички сили и средства!
Върху тъгата и болката на измъчваните и унижавани дами тези " истанбулски " заложници желаят да построят своята джендър-нормативна опорка, своята " истанбулска " къщурка на кокоши крайници.
Ако това им бъде разрешено, това ще бъде началото на джендър-политики, които са ориентирани директно против децата ни и които съставляват недопускана до момента директна заплаха за детското здраве и живот.
Ако това им бъде разрешено - да гласоподават " интимна връзка сред две лица " вместо " мъж и жена " - това ще разкрие същинските им лица.
Защото " истанбулските " заложници имат две лица: едното е за пред гласоподавателите, когато ги мамят да гласоподават, другото лице е за пред подмолните господари, до момента в който им слугуват.
Този път истината няма по какъв начин да бъде скрита!
Хора, не заспивайте!
И се гответе за решителна опозиция!>
*заглавието е на редакцията> Фейсбук
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР