Александър Тунчев отказа да потърси извинение с оглед липсата на

...
Александър Тунчев отказа да потърси извинение с оглед липсата на
Коментари Харесай

Тунчев: Оставам в Арда, срещу Левски бяхме ограничени

Александър Тунчев отхвърли да потърси опрощение с оглед неналичието на Ел Мами Тетах и Аласан Ндиайе след провалянето 0:2 от Левски в баража за класиране в Лига на конференциите. Треньорът също по този начин удостовери, че остава в отбора на Кърджали и за идващия сезон.

„ Наистина не използвахме шанса си. Щом сме изгубили, не сме се показали добре. Огорчаваме обстоятелството да допуснем два гола на контраофанзива. На „ Герена “ това е неприемливо. Вместо ни е да вкараме, те ни. Ясно е, че има върху какво още да работим, ще се постараем да почистим тези неточности “, стартира Тунчев.

„ Може би през първите 15 минути не подходихме добре. Имахме самодейността, обстановки на Ковачев и Ради Цонев, само че ни липсваше завършващият удар. Да не встъпвам по-подробно, само че ни ограничиха през днешния ден. Ние изгубихме двама футболисти, а Левски почива ден повече. Не ни позволиха от футболния съюз да използваме Диайе и Тетах и това внесе комплициране. Разчитахме на тях, откакто им удължихме наема с един ден. Малко бяха хората, които чакаха да стопим тази разлика от 7 точки. Изпращаме един сезон на приливи и отливи. Имаше моменти, в които играхме добре, само че губихме мачове. Никога не е имало диалози с различен клуб с мен. Имаше сложена цел към мен, която я изпълнихме и оставам в Арда и за идващия сезон. Не ни би трябвало огромна селекция. Има предложения към наши футболисти, само че ще бъде добре да се подсилим с 3-4 индивида “, приключи Сашо Тунчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР