Александър Маринов се пробва да се завърне в света на

...
Александър Маринов се пробва да се завърне в света на
Коментари Харесай

Компира се изгаври с Графа и напусна обиден „Гласът на България“

Александър Маринов се опитва да се завърне в света на шоубизнеса, само че не съумя. Певецът с прякора Компира отпадна на кросбитките в „ Гласът на България “.

Компира стана прочут с дуетна ария със Софи Маринова през 90-те години, само че след това потъна в забвение и едвам в този момент подсети за себе си, откакто се включи в риалити формата за музика на БТВ.

Тази вечер феновете чуха по какъв начин Компира извършва „ Давам всичко за теб “ на Графа. Коментарите за осъществяването му обаче са най-вече отрицателни. Хората пред дребния екран смятат, че той напряко се е изгаврил с хубавата ария на Владимир Ампов.

Истината е, че тоновете, които не можеше да ги вземе във високия указател, Компира ги избиваше на чалга звучене, с цел да заличи личната си несръчност. Иван Лечев му загатна нещо сходно със забележката, че е трябвало да довърши високия звук в края на песента.

Зрителите в залата избраха младата Десислава да продължи, а Сашо се раздели с шоуто. Той напусна сцената очевидно афектиран и бе измежду дребното отпаднали, които не се усмихнаха дори от общително двуличие. Зад сцената благодари единствено на Галена, която напряко го добута дотук, защото още от кастингите на мрачно единствено тя повярва в него. Всъщност обаче Галена познава Компира от дете и тук няма по какъв начин да не се забележи следващата шуробаджанащина в нашата страна.

Сашо Маринов доста искаше да завоюва „ Гласът на България “, с цел да грабне 50 000 лева и да възобнови музикалната си кариера. От 20 години той пее по кръчми и кораби, само че не убеди никого, че заслужава освен това.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР