Александър Лазаров официално сложи преждевременен край на сезона си. Това

...
Александър Лазаров официално сложи преждевременен край на сезона си. Това
Коментари Харесай

Официално: Алекс Лазаров се оперира по-късно днес и приключва с тениса за 2023-та

Александър Лазаров публично постави несвоевременен завършек на сезона си. Това заяви самият той в обществените медии преди броени минути. Припомняме ви, че през днешния ден българинът получи тежка контузия по време на дуела си от първия кръг на Чаланджъра в австрийския град Маутхаузен. Алекс водеше с 6:2 3:2 и решително вървеше към успеха над локалния представител Сандро Коп, единствено че усука гален в опита си да започва за една къса топка и незабавно се строполи на земята, а травмата беше толкоз тежка, че Лазаров не спря да крещи от болежка и напусна корта с непозната помощ.

Още тогава нашият съотечественик допусна, че евентуално се е стигнало до разкъсване на кръстните връзки. Изглежда мрачните прогнози са се оправдали, съдейки по последната обява на четвъртата ни ракета, а ето и нейното наличие:

" Изиграх последния си мач за 2023-та. Ще се оперирам по-късно този следобяд. Всички злобари, " другари ", всички хора, които " ме обичат и им пука за мен ", поздравления! Аз завърших. Сега можете да сте щастливи ". Ще се забележим, когато се забележим ". - приключва Лазаров.





 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР