Александър Кадиев и Ивелина Чоева се разделиха. В следващите 8

...
Александър Кадиев и Ивелина Чоева се разделиха. В следващите 8
Коментари Харесай

Сашо Кадиев рухна без Ивето! Не става от дивана, не се къпе, не спи, не яде...

Александър Кадиев и Ивелина Чоева се разделиха. В идващите 8 дни те освен няма да живеят под един покрив, а няма да са даже на един континент.

Манекенката отпътува за Маями, Съединени американски щати, където ще участва на сватбата на най-хубавата си другарка. Интересно за какво обаче Сашо не е поканен на събитието, в случай че й е формален сътрудник, с който живее.

Актьорът надали се усеща доста добре от този факт, тъй като това е очевиден знак, че околните на жена му не го утвърждават. Ето за какво в идната седмица синът на Катето Евро няма да излезе от у дома.

Сашо е върл геймър и се е зарекъл, че в отсъствието на Ивелина ще превърти всички обичани игри. В предишното е имал интервали, в които не се отлепя от дивана, играейки настойчиво. Дори постоянно е забравял да се храни, да се изкъпе, дори да спи, стоешком по 24 часа пред компютъра.

Именно това се чака да се случи с него в този момент, то към този момент се случва. Сашо е отсрочил всичките си работни задължения в театъра, с цел да усъвършенства върховете си пред монитора. Доста детско държание, само че през годините той е потвърдил, че е дете в тяло на мъж.

Чоева търпи всичките му нездравословни привички и занимания. Най-неприятни за нея били геймърството и пушенето, само че се научила да живее и с тях.

Двойката е сгодена, само че не е избрала дата за сватбата. Някои смятат, че Сашо единствено хвърля прахуляк в очите на Чоева и в никакъв случай няма да се ожени за нея, тъй като е измежду най-отявлените съперници на брака.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Сашо Кадиев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР