Александър Емеляненко не съчувства на своя враг Сергей Харитонов, който

...
Александър Емеляненко не съчувства на своя враг Сергей Харитонов, който
Коментари Харесай

Емеляненко: Сергей трябваше да очаква боя, а не да си пипа яйцата

Александър Емеляненко не съчувства на своя зложелател Сергей Харитонов, който неотдавна беше пребит от различен ММА войник. Харитонов почнал да приказва, че Адам Яндиев му дължи 25 000 $, а това вбесило Яндиев, който е безапелационен, че няма такова нещо. Двамата бойци се засякоха на спортно събитие в Москва, където Адам напуща залата дружно с Харитонов.
От охранителните камери се вижда, че двамата водят къс диалог, след който Яндиев се нахвърля с удари против Сергей, който през това време държи ръцете си в джобовете. Яндиев се бие в междинна категория, само че това не му пречи да набие Сергей, който е войник в тежка категория. Пред съветските медии Емеляненко реши да разяснява багра и ето какво сподели:
“Не знам какво се е случило сред тях. Мога да кажа единствено, че гледах по какъв начин Харитонов беше пребит. Сергей стартира да си измисля, че Яндиев употребявал бокс. Ако сте нажежили обстановката като Харитонов, то тогава би трябвало да очаквате удари от ляво и дясно.

Той просто стоеше там и си търкаляше яйцата от единия джоб в другия. Аз не видях бокс във видеото. Сергей може да измисля каквото си желае. Видях единствено, че сред двамата имало спор, при който Харитонов е пребит. Явно е било по заслуги.

Фактът, че Харитонов е написал тъжба е неправилно. Ако имате въпроси, обадете се на Яндиев за среща, разберете се с него. Има милион разнообразни способи за справяне с тази обстановка. Но да напишеш тъжба в полицията, когато има елементарен пердах, не е мъжка постъпка.

Малкият Харитонов приказва за 2 милиона рубли дълг. Нямам състрадание към Харитонов, а единствено отчаяние. Яндиев е войник, а не промоутър. За какви пари можем да приказваме? Това към този момент са приказките на Харитонов. Можете да ги игнорирате. Той не е толкоз кредитоспособен, че да отпусне на Яндиев два милиона.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР