Александър Дугин - идеологът на Руския свят с огромно влияние,

...
Александър Дугин - идеологът на Руския свят с огромно влияние,
Коментари Харесай

Дугин: Херсон е последната граница на отстъпление. Стига игрички! Войната трябва да стане народна

Александър Дугин - идеологът на Руския свят с голямо въздействие, прикани в Телеграм (почти директно) да се разпори корема на съветския президент Владимир Путин, тъй като не се оправя с упражняването на безспорната власт, дадена му от Бога. 
Дугин, чиято щерка наскоро изгоря пред очите му в атентат, в дълъг пост първо изрича болката си от " сдаването на съветския град Херсон ", където през вчерашния ден влязоха украинските войски. 

 

След това изяснява, че в случай че някой не изпитва страдалчество, значи е безличие или не е руснак. Руснаците, твърди Дугин, в този момент стискат зъби от болежка, все едно убиват пред очите им деца, братя, майки и дами. 
После обаче Дугин споделя нещо ново: за неуспеха са отговорни не военните, а Властта. 

 

Какъв е смисълът от самодържавието - пита Дугин и дава отговор. 
Ние даваме на управника безспорната неограничена власт, а той нас ни спасява всички нас - народа, страната, хората, жителите - в критически миг той ни избавя. Ако за задачата самодържецът се заобиколи с отпадъци или плюе на обществената правдивост, това е неприятно, но ние чакаме той да ни избави. А когато не ни избавя? - още веднъж пита Дугин и дава отговор: 

 

Тогава за властителя следва ориста на " Господаря на дъждовете ".

 Дугин дава и директно напътствие къде да прочетем за Господаря на дъждовете: " Виж Фрейзър ". 

 

Ето поста на Александър Дугин, оповестен в

 

Предаден е съветски град, столица на един от районите на Русия - същият като Белгород, Курск, Донецк или Симферопол. Ако не ти пука, значи не си руснак. Руснаците в този момент стискат зъби от болежка, плачат и страдат, като че ли сърцата им ще бъдат изтръгнати, децата, братята, майките и дамите им ще бъдат убити пред очите им. Ако не те боли в този момент, ти си безличие.

Власт. Тя носи отговорност за това. Иначе какъв е смисълът от самодържавието, а ние имаме таман това? Ние даваме на Владетеля безспорната цялост на властта, а той ни избавя всички – народ, страна, хора – в сериозен миг. Ако за това се обкръжи със зли духове или плюе върху обществената правдивост, това е неприятно, само че единствено в случай че ни избави.

Ами в случай че не ни избави? След това – чака го ориста на „ Господаря на дъжда “ (виж Фрейзър*). Самодържавието има и противоположна страна. Пълнота на властта при триумф, само че и цялост на отговорността при крах. А вие по какъв начин желаете?

Как да излезем от обстановката? Незабавно да се премине от суверенна тирания към комисарска, т.е. да се вкара идеология. Владетелят съвсем го направи. Но още веднъж съвсем. А Херсон беше предаден не съвсем, той беше изцяло предаден. Няма искания към Суровикин. Той не е политик, той дава отговор за техническата страна на фронта. Ударът не е по него. Знаеш добре по кого е. И тук към този момент никакъв PR няма да избави.

 

В сериозна обстановка политическите технологии въобще не работят. Историята приказва през днешния ден. И изрича ужасни - за нас - думи.

Това не е изменничество, това е стъпка към Армагедон. Условията на побеждаващия Запад, тази цивилизация на Сатаната, в никакъв случай няма да бъдат допустими за Москва. Това значи, че остават тактическите нуклеарни оръжия и стратегическите нуклеарни оръжия. Това е краят. И тук е най-важното.

Под натиска на събитията (а това е доста неприятно, че е толкоз ужасно) ние направихме редица военно-политически корекции в провеждането на СВО (защо толкоз късно е обособен въпрос). Но не е проработило (досега). Последният запас е идеологията. Истинската, а не фейкът, който се пробва да ни пробута, уплашената до гибел от въстанието на действителността, АП.

Стига игрички: Руската концепция. Само тя. Глупаво е да се върви към тотално заличаване на човечеството единствено поради страха от съветската концепция, от нашата идеология. Друг метод няма. Властите в Русия не могат да предадат нищо друго. Лимитът е привършен. А чисто механически средства за Победа липсват.

Войната би трябвало да стане в цялостна степен национална. Но също по този начин национална - съветска! – би трябвало да стане и страната. Не както е в този момент.

 

ВИДЕО:

 

*Джеймс Джордж Фрейзър е шотландски антрополог, фолклорист и историк на религиите, представител на класическата английска обществена антропология, с огромен принос в проучването на тотемизма, магията и развиването на религиите в историята на човечеството. Автор на 12-томния труд " Златната клонка ", систематизиращ материал върху примитивната магия, митология, тотемизъм, анимизъм, табу, религиозните вярвания, фолклор и традиции на разнообразни нации.

" някои племена по Горен Нил не са имали царе в елементарния смисъл на думата. Единствените, които признавали за царе, били Господарите на дъжда (Мата кодоу) и на тях приписвали способността да провокират дъжд в уместно време, т.е. през дъждовния сезон. В края на март, преди да стартират преваляванията, земята е суха, напукана и безплодна пустиня и добитъкът, главното благосъстояние на тамошните хора, гине заради липса на паша. Затова, наближи ли краят на март, всяко домакинство се насочва към Господаря на дъжда и му дава по една крава, с цел да накара плодородната небесна вода да закапе по кафявите изсъхнали пасбища. Ако не завали мощно, хората се събират и желаят от Господаря да им даде дъжд, а в случай че небето продължава да е безоблачно, му разпорват корема, тъй като считат, че там пази бурите. Един от тези Господари на дъжда от племето бари провокирал дъжд, като пръскал по земята вода от дребна камбанка. "

 

 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР