Алекс Перейра е новият шампион в средна категория на UFC.

...
Алекс Перейра е новият шампион в средна категория на UFC.
Коментари Харесай

Перейра е безмилостен! Нокаутира Адесаня в пети рунд

Алекс Перейра е новият първенец в междинна категория на UFC. Бразилската ММА звезда нокаутира носителя на пояса Израел Адесаня по време на UFC 281, което се организира доскоро в Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк.

Шампионът водеше по точки, само че в последния рунд Перейра го нокаутира взе пояса, като за трети път победи този противник. Предишните два триумфа бяха в кикбокса

Първият рунд бе спокоен и без доста експанзия, само че в края му Адесаня за малко не нокаутира противника. Той нападна с  комбинация от десен и ляв и въпреки да разклати противника, Перейра остана на крайници, само че го избави сирената за завършек на рунда.

В края на втори рунд Перейра събори Адесаня на земята и взе рунда. В третия първенецът господства. Перейра изглеждаше изтощен в четвърти рунд и изглеждаше, че Адесаня ще завоюва.

В последния рунд Перейра стартира нападателно и ударите му намираха задачата. Силна композиция на бразилеца нарани съществено първенеца и съдията се намеси, с цел да приключи мача.

Така Перейра завоюва с нокаут във втората минута на петия рунд. С тази победа Перейра към този момент има 3 победи над Адесаня. Две от тях са в кикбокса, а в този момент и в ММА. За повторно Перейра съумява да нокаутира Адесаня.

С тази победа бразилеца е в серия от 7 следващи победи. Адесаня от своя страна се разделя със серия от 3 следващи победи. Това е първа загуба за него в междинна категория.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР