Алекс Кръстева скоро излиза в отпуск по майчинство. Ако продуцентите

...
Алекс Кръстева скоро излиза в отпуск по майчинство. Ако продуцентите
Коментари Харесай

Алекс Кръстева слиза от екран

Алекс Кръстева скоро излиза в отпуск по майчинство. Ако продуцентите не намерят навреме млада и задоволително впечатляваща дама, която сполучливо да партнира на Жени Марчева и Диана Любенова, най-малко първоначално ще се наложи двете да си разделят екранното време пред камерите. Алекс Кръстева е измежду най-изявените отличници на медията, подготвени постоянно да се включат на първа линия, само че към този момент няма по какъв начин да не слезе от екран, написа в. " Галерия ".

Водещата сподели " Да " на предприемача Владислав Стоянов през август 2020 на брега на морето в Царево. Стоянов е втори брачен партньор на хубавицата, родена в Стара Загора. Първият е фотографът Калин Щерев, с който се залюбват в бТВ. Женят се през 2012 година, само че последователно се отчуждават поради крайната отдаденост и на двамата към занаята. Няколко години по-късно бракът им се разпада.

Алекс нашумя около обстоятелството, че двете с Нети имат общ татко - артистът Петьо Кръстев. Той е имал къса връзка с майката на Нети, която я дава за осиновяване, а след това се дами за майката на Алекс. Развеждат се, когато тя е на 7, само че дребната постоянно е поддържала връзка с татко си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР