Алекс Богданска за пореден път разголи душата си и проговори

...
Алекс Богданска за пореден път разголи душата си и проговори
Коментари Харесай

Александра Богданска: В леглото ни с Дани нямаше място за интимност

Алекс Богданска за следващ път разголи душата си и проговори за живота си след развода, бъдещите си проекти и брака си с Даниел Петканов. Оказа се, че двамата са били улисани в печеленето на пари и почитатели, като са загърбили ласките и интимния си живот.
„ Една от компликациите на специалността инфлуенсър е, че не знаеш по кое време да спреш. Още мие мъчно да го върша, даже когато съм сама. Работя по през целия ден, до момента в който обядвам, вечер, преди лягане, съвсем непрекъснато. Това че нямам работен график, подчинява целия ден на уговорките ми. Така живеехме с Дани. Нашата спалня беше всичко друго, само че не и място за отмора и фамилиарност. Беше си офис с компютър, на който монтирахме клипове, и зла за тренировки с дъмбели, които се мотаеха в краката ни. Сливахме интимната, обществената и работната среда в едно и това беше голяма неточност ” – прави си равносметката хубавицата.

Александра и Даниел се срещат по време на негов репортаж в Студентски град. „ Тя излизаше от УНСС дружно със собствен сътрудник. Спрях я ѝ зададох въпроса, който бе в анкетата, а по-късно споделих да си затвори очите, че аз ще й опиша нещо, което би трябвало да си показа. Тя сподели „ добре “  и сега, в който си ги затвори, започнах да приказвам едни нелепости и я целунах непосредствено по устата. След това нейният сътрудник ни направи обща фотография и я качи в обществените мрежи. После намерихме и започнахме да си пишем. Това беше през декември 2014-а. След това всичко се разви бързо. Хубавото и неприятното бързо стават... “ – призна преди няколко години Лудия кореспондент в изявление пред „ Уикенд “.

Случайното запознанство бе последвано от връзка, а по-късно и бурна разлъка и обществени нападки от страна на Даниел, който извади на показ фотоси на Алекс с различен мъж и я упрекна в систематични изневери. А по-късно самият той призна и за свои забежки.

Взаимоотношенията им минаха през много перипети - от мощна обич до скандална първа разлъка. През 2017-а те възобновиха връзката си във „ ВИП Брадър “, където даже подписаха брак по време на престоя си в шоуто. В началото на 2018-а фамилията им се усили с правоприемник – Габриел. През февруари 2022 година Алекс и Дани публично оповестиха, че са в бракоразвод. Двойката е една от дребното, която съумя да резервира положителни връзки даже и след края на брака си. Те не изтриха общите си фотоси, нито се плюят по медиите. Както се споделя – щастливо разведени.

„ Поради многото запитвания и спекулации, взехме решение, че е време да съобщим обществено какво се случва с нашето семейство. Имаме нелеката задача да ви споделим, че ни следва бракоразвод. Решението ни е дефинитивно и документите към този момент са готови. В раздялата ни няма намесени трети лица и повода е допустимо най-тривиалната - разлики в характерите. Не успяхме да ги преодолеем, макар напъните и опитите, които направихме. Все отново, даже и след такова тежко решение, резервираме почитание и положителни усеща един към различен. Основен приоритет и за двама ни постоянно е бил и ще бъде нашият наследник – Габриел. Любовта ни към него е движещата мощ и мотивация за това да бъдем по-добри хора. Ще продължим да споделяме грижите за него и да му даваме цялото си внимание и обич. Благодарим на всички вас, които се вълнуваха дружно с нашето семейство. Съжаляваме, че не успяхме да се преборим и че приказката ни свършва не както ни се искаше. Надяваме се, че нашата история и това, че говорихме толкоз намерено във всеки стадий от нашите връзки през последните близо 5 години, ще ви помогне един ден да вземете верните за вас решения и да намерите верните думи в сходна обстановка. Независимо от всичко случило се и от развръзката, всеки един от нас израсна и се промени с помощта на другия, надяваме се към по-добро. Това е всичко, което бихме желали да кажем по тематиката, и благодарим авансово, че ще уважите персоналното ни пространство в идващите седмици “ – с тази обява разпадналото се семейство разгласи новината за раздялата си.


Бракът на двойката изкара към 5 години.
Те обявиха, че решението им е взаимно и дефинитивно, не са намесени трети лица, а повода е тривиална-несходство в характерите. В следствие се разбра, че истината е малко по-различна. Александра Богданска изобщо не е очаквала, че Даниел ще изиска да се разведат. Тя призна, че не е желала да скапват фамилията си, само че мъжът й е бил неотстъпчив.

„ Името Петканови беше нашият бранд. Всичко се случваше с лекост. Когато с Дани започвахме, още не се говореше за инфлуенсъри – нямаше курсове и учебници. Напипвахме средата в придвижване. Едно от видеата ни с най-вече мнения е за желанието ми да имам мой личен дом, с цел да се усещам сигурна и свободна. Дани беше на противоположното мнение и помня, че тогава ни спираха непознати, с цел да споделят своята позиция. Хората откровено се вълнуваха да ни оказват помощ да разгадаем тези различия, а чувството беше велико! ” – показа в последното си изявление моделката, която не крие, че е претърпяла раздялата с мъжа си извънредно тежко. Дори е ходела на психолог.

„ От него имам обичана мисъл: „ Алекс, най-трудната среща в живота ти ще е с теб самата ” – декларира помъдрялата инфлуенсърка, която е захласната от работата си и това да печели пари. 

„ Планувам след 40 да веселба темпото, да се науча да си почивам, тъй като в този момент не мога. Затова в този момент работя на тези обороти, с цел да мога да си разреша да си купя къща с двор ” – разкрива Алекс, която сега приема съвсем всички оферти за реклами и държи да се устоя сама.

Както „ Уикенд ” писа, Богданска към този момент има нов мъж в живота си, само че настойчиво го крие от медиите и държи да не обявява връзката си. Според осведомени, става въпрос за сина на столичен предприемач, който е малко по-млад от нея.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР