Алекс Богданска — Петканова и Дани Петканов ще станат родители

...
Алекс Богданска — Петканова и Дани Петканов ще станат родители
Коментари Харесай

Лудият репортер и Алекс Богданска чакат бебе

Алекс Богданска — Петканова и Дани Петканов ще станат родители по Коледа.

Колеги на двойката разкриха сладката им загадка. Бебето се чака да се роди тъкмо в навечерието на Коледа, написа в. „ Телеграф”.

Двамата влюбени са доста щастливи от обстоятелството, че ще стават родители, само че напълно не бързат да разкриват тази вест, най-много от поверие. Алекс изрично не желала да се шуми към бременността й, с цел да резервира това събитие персонално и единствено за фамилията си.

Запитана от кореспонденти, дали в действителност е бременна, моделката била повече от сбита. „ Амиии… няма да отговоря на този въпрос”, споделила тя. С други думи—негласно признала, че й следва да бъде майка.

Говори се, че с Дани към този момент разискват разположението и обзавеждането на бебешката стая, която скоро би трябвало да бъде подготвена. Двойката си купи къща отвън София с парите от риалити формата, в която заживяха незабавно откакто напуснаха предаването.

Алекс и Дани се разделиха много бурно преди две години, когато тя бе уличена в спекулация с богат италианец. По-късно двамата изясниха връзките си във „ ВИП Брадър” и даже се ожениха там за всеобща изненада.

Никой не вярваше, че бракът им ще издържи, само че осем месеца по-късно те са бясно влюбени един в различен, а към този момент чакат и дете.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР