Алек Болдуин даде показания и заяви, че е с разбито

...
Алек Болдуин даде показания и заяви, че е с разбито
Коментари Харесай

Алек Болдуин след инцидента по време на снимки: Сърцето ми е разбито

Алек Болдуин даде показания и съобщи, че е с " разрушено сърце ", откакто по простъпка простреля кинооператорката и рани режисьора на новия си филм. Срещу звездата не са повдигнати обвинявания.

В туитър артистът заяви, че сътрудничи на полицията в следствието на случая. " Няма думи, с които да изразя шока и тъгата си от трагичния случай, лишил живота на Халина Хътчинс, брачна половинка, майка и надълбоко ценена наша колежка. Поддържам връзка със брачна половинка й, предлагам поддръжката си на него и фамилията му. Сърцето ми е разрушено поради всички, които познаваха и обичаха Халина ", написа артистът.

Болдуин е създал няколко изстрела с реквизитно оръжие, което е трябвало да бъде заредено с халосни патрони. В момента на стрелбата обаче патрон или шрапнели са поразили двама души от екипа. Според някои известия в револвера е имало единствено един военен патрон. " Единственият същински патрон е бил изстрелян инцидентно на снимачната площадка от артиста, поразявайки и операторката Халина Хътчинс, и режисьора Джоел Соуза ", се споделя в изказване на Международна асоциация на театралните и кино служащи.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР