АЛБУКЕРКИ, НМ (АП) — Прокурорите в петък приключиха делото си

...
АЛБУКЕРКИ, НМ (АП) — Прокурорите в петък приключиха делото си
Коментари Харесай

Съдебните заседатели преценяват съдбата на афганистански бежанец, обвинен в убийство в случай, който шокира мюсюлманската общност

АЛБУКЕРКИ, НМ (АП) — Прокурорите в петък завършиха делото си против афганистански емигрант по обвинявания, че е прострелял мъж през 2022 година в това, което се оказа първото от трите убийства от засада, включващи членове на мюсюлманската общественост в най-големия град на Ню Мексико.

Мохамед Сайед, който се откри в Съединени американски щати преди няколко години със фамилията си, бързо стана основният обвинен, откакто управляващите издадоха фотоси на транспортно средство, за което се счита, че е забъркано в стрелбата. Той беше арестуван, откакто беше спрян в автомобила на повече от 100 благи (160 километра) от Албакърки.

Той сподели на управляващите по това време, че е угрижен за убийствата и е на път за Тексас, с цел да откри нов дом за фамилията си. Той отхвърли да е забъркан в убийствата.

Сайед, който приказва пущу и се нуждаеше от помощта на преводачи по време на процеса, остава в ареста без гаранция от ареста си през август 2022 година Той е упрекнат в три убийства и четири обвинявания за подправяне на доказател...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР