Албърт Парсънс, първият изпълнителен директор на bTV, пристигна в България

...
Албърт Парсънс, първият изпълнителен директор на bTV, пристигна в България
Коментари Харесай

Легендарен шеф на bTV с прелюбопитни думи при Слави Трифонов

 Албърт Парсънс, първият изпълнителен шеф на bTV, дойде в България особено с цел да взе участие в “Шоуто на Слави ". Екипът го кани да е част от последните издания на предаването, защото той е индивидът, решил малкия екран да има късно вечерно токшоу и то да се прави точно от Слави Трифонов.

“Задачата ми бе да основа телевизия в американски жанр с стратегия, която стартира със утринно шоу и приключва с вечерно токшоу ", описа той в предаването в петък, 26 юли. Пристигайки тук, почнал да изследва рейтингите и забелязал по какъв начин ползата към кабеларката “7 дни " въобще не е висок, само че се повишава неимоверно, когато се излъчва предаването на Слави. Поискал да се види с екипа и ги поканил да вършат шоу.

“Имаше хора, които не бяха щастливи от това решение, само че това не ми пречеше. Иван Костов сподели “не " за шоуто. Просто ми сподели, че не ви харесва предаването. И Нели Огнянова също ", сподели Парсънс в шоуто. Аз споделих: “Да, обаче публиката го обича и ще го запазя ", описа още Парсънс.

Днес той е пенсионер, живее в Панама Сити Бийч, Флорида, където се радва на белите плажове и играе голф. За последно е бил у нас през 2011 година на откриването на голфигрището “Трейшън клифс ". В края на предаването Слави и екипът подариха на Албърт Парсънс книга с посвещения, които написаха персонално за индивида на Мърдок у нас. Впрочем преди години самият Мърдок споделил на Парсънс: “Можеш да бъдеш Джеймс Баучер на XXI век за България ". “Едва ли ще кръстят бул. на мое име в София. Трябва да съм най-малко починал ", пошегува се Парсънс, който сътвори Би Ти Ви такава, каквато я познаваме.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР