ТВ звездата от bTV Цветанка Ризова и любимият й -

...
ТВ звездата от bTV Цветанка Ризова и любимият й -
Коментари Харесай

Цветанка Ризова с романтичен воаяж в чужбина

ТВ звездата от bTV Цветанка Ризова и обичаният й - столичният юрист Красимир Недев, прекараха великденските празници на сантиментален воаяж в чужбина. Те бяха засечени от папараците на летището дни преди Възкресение Христово.

Двамата търпеливо чакаха на чист въздух предпретъпкания с хора Терминал 2 да пристигна време за инспекцията на багажа. Направи усещане обаче, че съвсем не си говореха. Това, което притегли вниманието на близките, бе неглиже облеклото на водещата и най-много тесният й червен панталон. 

" Много е слаба, само че да облечеш подобен впит по тялото панталон, и то в подобен фрапантен цвят, не е уместно за възрастта й, дори не е естетично “, изкоментира с приятелката си преминаваща пътничка.

58-годишната Ризова е известна с голямата си суетност и манията да бъде слаба, само че може би има потребност и от стилист, който да я поучава по какъв начин да наподобява облечена елегантно и със жанр даже в по-спортни облекла. Повече от 2 години тв водещата е щастливо обвързана с Красимир Недев. 

Двамата живеят на фамилни начала, а преди време журналистката цъфна в ефир с пръстен на ръката си, като предизвика слуховете, че с Недев може да са вдигнали загадка женитба и публично да  са станали съпрузи, написа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР