Албърт Фиш, канибалът вдъхновил образа на Ханибал Лектър … Албърт

...
Албърт Фиш, канибалът вдъхновил образа на Ханибал Лектър … Албърт
Коментари Харесай

Албърт Фиш, канибалът вдъхновил образа на Ханибал Лектър

Албърт Фиш, канибалът въодушевил облика на Ханибал Лектър … Албърт Фиш е изнасилвач, човекоядец и сериен палач, толкоз отблъскващ, че хората в цяла Америка приписват доста чудовищни „ ​​титли “ на мистериозния палач. Сивият човек, Лунният фанатик, Вампирът от Бруклин, Върколакът от Вистерия и Бугимен са единствено някои от известните му прякори. Той е Хамилтън Хауърд „ Албърт “ Фиш … Съществуването на това страшилище стартира с неговото раждане през 1870 година във Вашингтон, окръг Колумбия. Семейството му има толкоз дълга история с психологични болести, задоволителни да попълнят учебник по медицина. Баща му Рандал Фиш умира, когато Албърт е на 5 години, а майка му го изоставя в сиропиталище, където всеки ден е обичай и измъчван. Това продължава до навършване на 9-те му години, когато майка му го взима още веднъж, само че вредите към този момент са нанесени – Фиш стартира да изпитва наслаждение от побоите. Тийнейджърските му години са изпълнени със странни и тревожни държания, в това число постоянно ястие на изпражнения и пиянство на урина. Той стартира да написа нецензурни писма до инцидентни дами. През 1890 година, на 20-годишна възраст, Албърт Фиш стартира да изнасилва млади момчета в Манхатън, където се е преместил с майка си.


Албърт Фиш През 1898 година, Фиш посещава Музея на восъчните фигури, където вижда и е удивен от насилствените постановки, което го кара да се обсеби от половото осакатяване. Той взема решение да работи, като отвлича деветнадесетгодишно момче и извършва извратените си стремежи. През тези години до първия си арест през 1903 година Албърт Фиш е женен с шест деца. Четете още: Японският човекоядец Исей Сагава `иска още веднъж да изяде някого, преди да умре` Първият му арест не е за ликвидиране, а за кражба. След излизането му от пандиза, брачната половинка му напуща фамилията и Албърт Фиш става уединен татко на четири момчета и две девойки. По това време той стартира да се самонаранява и да има халюцинации с невидими сили, които го командват. През идващите двадесет и седем години, Фиш изтезава, осакатява и убива деца с това, което той назовава „ Оръдия на Ада “ – ножове и трион. По негови думи, той „ има деца във всеки щат “ и харесва децата, тъй като те имат най-сладкия усет: „ Никога не съм ял печена пуйка, която да е на половина по-добра. “.

 Албърт Фиш на процес След редица незначителни арести през годините, Албърт Фиш е съден за убийството на Грейс Бъд през 1935 година Грейс е тийнейджърка, която е пуснала публикация за търсене на работа и има нещастието тя да притегли вниманието на Фиш. Тялото й в никакъв случай не е открито, само че в анонимно писмо до майката на Грейс Албърт Фиш декларира: „ Грейс седна в скута ми и ме целуна. Реших да я хапвам. Задуших я до гибел, след което я нарязах на дребни късчета, с цел да мога да сготвя месото. Готвих и ядях. “ При проучването от голям брой психиатрични специалисти е посочено, че Албърт Фиш е „ психиатричен феномен “, и че на никое място не е имало различен субект, притежаващ толкоз доста полови аномалии. Въпреки, че той публично признава за убийството единствено на трима души, Фиш твърди, че е умъртвил повече от 100 деца през 65-те си години, през които е бил свободен да „ ловува “. Историята на Албърт Фиш се споделя в голям брой биографични филми, в това число „ Сивият човек “ от 2007 година и „ Албърт Фиш: В прегрешението той откри избавление “. Той е ентусиазъм за доста измислени персонажи, в това число Ханибал Лектър.
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР