Албанската прокуратура съобщи, че е започнала разследване за убийство във

...
Албанската прокуратура съобщи, че е започнала разследване за убийство във
Коментари Харесай

Албания разследва смъртта на 4-ма руски туристи в хотелска сауна

Албанската прокуратура заяви, че е почнала следствие за ликвидиране във връзка със гибелта на четирима съветски туристи в локален морски курорт предишния месец, заяви Асошиейтед пресс.

Четиримата руснаци – фамилна двойка, тяхната щерка и шурей, бяха открити мъртви в хотелска сауна в село Керет, на 50 километра западно от столицата Тирана, на 15 октомври.

Първоначалните индикации бяха, че са умряли от задушаване, само че събитията бяха неразбираеми и формален отчет на правосъдния доктор не беше оповестен обществено.

Прокурорите заявих, че са завели случая като „ ликвидиране при други квалифициращи условия “, добавяйки, че учат доказателства от показанията на очевидци. Те не дадоха повече детайлности.

Телата бяха превозени назад в Русия седмица след откриването им. Руското посолство в Тирана съобщи, че ще бъдат осъществени проучвания на останките, „ с цел да се открие повода за гибелта им “.

Руските туристи на възраст от 31 до 60 години са били част от група, която е отседнала за една седмица в петзвездния курорт.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР