Албанец обезглави жена си, след като разбра, че не е

...
Албанец обезглави жена си, след като разбра, че не е
Коментари Харесай

Албанец обезглави жена си. Не била девствена

Албанец обезглави жена си, откакто разбра, че не е девстена, заяви Novini.bg

Кървавият убиец Арбен Реджа (32 г.) от години живее в Лондон и изкарва прехраната си като гастарбайтер. Той взема решение да си вземе благочестива жена от родната си Албания и подписва брак с 25-годишната Елидона Демирай. В нощта след сватбата булката не прокървява. Т

Tова подлудява ревностния и тираничен Арбен. Гурбетчията води жена си в Англия и три месеца я държи като пандизчия в дома си в Лондон. Елидона е подложена на непрекъснати унижения и побоища, като садизмът на брачна половинка й непрекъснато ескалира. Мъжът параноясва и стартира да търси в интернет информация по какъв начин тъкмо може да се откри дали една жена е дествеена или не.

В главата му се загнездват съмнения, че Елидона е имала бурна полово връзка в предишното и е забременяла от предния си ухажор, след което е абортирала. Към края на късия им брак Арбен откача дефинитивно и засипва жена си с обвинявания, че желае да го токсини. В разгара на един от свадите им сграбчва нож и намушква Елидона 27 пъти в шията. Острието накълцва гръкляна на младата жена, а главата съвсем се отделя от тялото.

Убиецът е арестуван и наказан на 10 години затвор за безчовечното кръвопролитие. "Елидона беше за образец, с съвършени обноски и маниери. За последно я видяхме жива в булчинската рокля. А ни я върнаха от Англия в ковчег ", ридят опечалените родственици на обезглавената.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР