Алавес и Майорка завършиха наравно 1:1 в двубой от 26-ия

...
Алавес и Майорка завършиха наравно 1:1 в двубой от 26-ия
Коментари Харесай

Майорка измъкна точка в самия край срещу Алавес в двубой от Ла Лига

Алавес и Майорка приключиха наедно 1:1 в дуел от 26-ия кръг на Ла Лига. И двете попадения паднаха през второто полувреме, като домакините излязоха напред с гол на Карлос Бенавиедес (76’), само че Матия Настасич (88’) възвърне равенството в самия завършек на срещата.

Двубоят не даде някакви съществени страсти за почитателите по трибуните на “Мендисороса ” през първата част като се изключи искания за дузпа от страна на домакините при започване на дуела и един сериозен пропуск на Неманя Радонич от страна на гостите. Второто полувреме също се движеше без някакви съществени положения, с цел да се стигне до 76-ата минута, когато Карлос Бенавиедес надскочи бранителите след ъглов удар и с глава осъществя за 1:0.

Играчите на Майорка обаче понатиснаха след попадението в търсене на изравнително попадение и в последна сметка стигнаха до такова в 88-ата минута, когато защитата на Алавес не съумя да се оправи с центриране и Матия Настасич напълно от близко съумя да прати топката в мрежата. В добавеното време домакините имаха искания още веднъж за дузпа за игра с ръка на състезател в алено, само че съдията още веднъж подмина тези искания.

По този метод Алавес записа трето следващо тъждество на своята сметка и заемат 12-ото място в класирането. За гостите от Майорка пък това бе значима точка в битката на тима за избавление в Ла Лига. Те не престават да са на четири точки над чертата на рисковата зона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР