Алън Пардю има сериозна дилема преди предстоящия в неделя финал

...
Алън Пардю има сериозна дилема преди предстоящия в неделя финал
Коментари Харесай

Алън Пардю има сериозна дилема за финала с Левски

Алън Пардю има сериозна алтернатива преди идния в неделя край на SESAME Купа на България против Левски. Бившият управител на Кристъл Палас ще обмисля до последно кой да застане под рамката на вратата на „ алените “ всред Димитър Евтимов и Густаво Бусато.

Бразилецът бе закрепостен титуляр в последните съвсем три години. За разлика от него, откогато дойде на „ Българска войска “ през лятото на 2020-а, Евтимов се задоволяваше с единични участия в шампионата за Купата. Българинът бе на вратата и в полуфиналите за SESAME Купа на България против Славия. Първият дуел сред „ червени “ и „ бели “ се оказа и финален за Стойчо Младенов отпред на отбора.

След като застана на мястото на Младенов Пардю продължи да залага на прекаралия десетилетие в Англия вратар. Българският пазач опази мрежата си суха в турнирното дерби с Левски, само че по-късно позволи няколко неточности в реванша против белите на „ Армията “. Той обаче се реваншира по най-хубавия метод, спасявайки две дузпи на футболисти на отбора от Овча Купел, пращайки 31-кратните първенци на край. Евтимов бе беззащитен при пагубната загуба с 0:5 от Лудогорец в Разград.

В турнирното домакинство на Славия под рамката се завърна Бусато, като точно бразилецът е по-вероятно да бъде предпочетен от британския управител за борбата в неделя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР