Ал Пачино връчи Оскар за най-добър филм на 96-ата церемония

...
Ал Пачино връчи Оскар за най-добър филм на 96-ата церемония
Коментари Харесай

Пачино сгафи на Оскарите

Ал Пачино връчи " Оскар " за най-хубав филм на 96-ата гала по връчване на премиите " Оскар ", само че излизането на артиста от " Кръстникът " на сцената накара мнозина да си помислят, че е позволил неточност. Кинолегендата не изреди всички номинирани филми в категорията, преди да разгласи " Опенхаймер " като победител.

" Изглежда има прочут спор по отношение на това, че не загатнах всеки филм поименно нощес, преди да разглася премията за най-хубав филм “, сподели Пачино в понеделник в изказване, получено от ABC News. " Просто желая да е ясно, че не беше мое желание да ги пропусна, а по-скоро избор на продуцентите да не ги повтарят още веднъж, защото бяха подчертани самостоятелно по време на церемонията. “

" За мен беше чест да бъда част от вечерта и избрах да последвам метода, по който те пожелаха тази премия да бъде връчена “, добави той.

Преди Пачино да разгласи спечелилия в неделя, той беше посрещнат на сцената с аплодисменти от всички в публиката.

" Приятели мои! Благодаря ви, благодаря ви “, сподели той, когато стигна до микрофона.

" Дойде моментът за последната премия за вечерта и за мен е чест да я връча “, продължи той. " Десет прелестни кино лентата бяха номинирани, само че единствено един ще вземе премията за най-хубав филм. Трябва да се обърна към пощенския плик за нея. И ще го направя... Ето го. “

" И очите ми виждат " Опенхаймер “ “, сподели той, до момента в който отваряше плика.

След забавена реакция от страна на публиката, Пачино сподели: " Да, Ема Томас, Чарлз Ровън “, изброявайки някои от продуцентите на кино лентата.

Категорията за най-хубава филм не беше единствената категория нощес, в която не беше посочен всеки номиниран. Когато звездите от " Wicked " Ариана Гранде и Синтия Ериво оповестиха Били Айлиш и Финеас О`Конъл за спечелилите за най-хубава истинска ария, те не се върнаха обратно и не показаха всички номинирани. През вечерта обаче бяха изпълнени всички песни в категорията, написа BBC.

В изказването си Пачино сподели, че признава, че да бъдеш номиниран за Оскарите е огромен миг. Пачино печели " Оскар " за най-хубав артист през 1993 година за " Усещане за жена ".

" Осъзнавам, че да бъдеш номиниран е голям крайъгълен камък в живота на човек и да не бъдеш изцяло приет е обидно и мъчително “, сподели той. " Казвам това като човек, който е надълбоко обвързван с режисьори, артисти и продуценти, тъй че надълбоко съчувствам на тези, които са били подценени от този пропуск и по тази причина счетох за належащо да направя това изказване. “
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР