Ал Пачино, който скоро стана на 83 гофини, ще стане

...
Ал Пачино, който скоро стана на 83 гофини, ще стане
Коментари Харесай

83-годишният Ал Пачино и 29-годишната му приятелка очакват дете

Ал Пачино, който скоро стана на 83 гофини, ще стане още веднъж татко. Той излиза с 29-годишната Нур Алфалахпоне от април предходната година. Именно тогава бяха видяни на обществено място дружно. TMZ оповестява, че тя е бременна в осмия месец.

Актьорът от „ Усещане за жена “ е на 83 години, което значи, че ще бъде на 104, когато новото му дете навърши 21. Той към този момент има три деца от две разнообразни дами. Дъщеря му Джули Мари е от някогашната му другарка Ян Тарант и също по този начин има 22-годишни близнаци от Бевърли Д`Анджело. В предишното Алфалах била е свързвана с милиардера Николас Бергрюен и с Мик Джагър.


Николас Бергрюен, Нур Алфалах и Натаниел Кан. Снимка: Getty Images.

Пачино и преди е споменавал какъв брой значими са децата му за него. Той споделя пред The New Yorker през 2014 година: „ Аз съм виновен пред тях. Аз съм част от живота им. Когато не съм, това е разстройващо за мен и за тях. Така че това е част от гещалта. И аз получавам доста от него. Изкарва те отвън себе си. "

Page Six твърди, че Пачино и Алфалах се срещат най-малко от април предходната година. Техен източник допуска, че може да са били дружно и от по-рано.

Изданието показва: „ Пачино и Нур започнаха да се виждат по време на пандемията. Тя се срещапредимно с доста богати по-възрастни мъже, известно време беше с Мик Джагър, а по-късно излизашес Никълъс Бергрюен. Тя е с Ал от известно време и двамата се схващат доста добре. Разликата във възрастта не наподобява да е проблем, макар че той е по-възрастен от татко й. Тя се движи измежду тълпата на богатите и идва от семейство с пари. “


Ал Пачино и Робърт де Ниро. Снимка: Getty Images.

Пачино не е единственият, който е решил да има дете по-късно в живота. Робърт де Ниро шокира всички, когато по-рано този месец разкри, че е станал татко за седми път. Актьорът беше забелязан на премиерата на новия си филм, давайки опция на интервюиращите да го разпитат в допълнение за разкритието. 79-годишният артист заяви новината в изявление, откакто поправя интервюиращия какъв брой деца има. Звездата споделя най-големите си деца с някогашната си брачна половинка Диана Абът, наследник на име Рафаел и осиновена щерка на име Дрена. Де Ниро също има двама синове - Джулиан и Арън, които споделя с друга някогашна, Туки Смит, и наследник Елиът и щерка Хелън от някогашната си брачна половинка Грейс Хайтауър.

Интервюиращ загатна шестте му деца и той го поправя: „ Всъщност седем. Току-що ми се роди бебе. “

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР