Ал-Насър записа втора победа в група F на Азиатската Шампионска

...
Ал-Насър записа втора победа в група F на Азиатската Шампионска
Коментари Харесай

Кристиано Ронлдо вдъхнови Ал-Насър за обрат в Азиатската Шампионска лига

 Efbet2023 Horizontal
Ал-Насър записа втора победа в група " F " на Азиатската Шампионска лига. Тимът от Саудитска Арабия реализира триумф с 3:1 над гостуващия Истиклол, а в основата на триумфа беше суперзвездата Кристиано Роналдо, който изравни резултата в 66-ата минута и поведе своите съотборници към поврат. Другите два гола за домакините означи бразилеца Андерсон Талиска.

Истиклол се защитаваше в по-голямата част от дуела. През първото полувреме Ал-Насър направи куп пропуски, а в 44-ата минута Сенин Себай даде преднина на гостите. Ал-Насър изравни в 66-ата минута, откакто Роналдо се възползва от неточност в отбраната на противника и технично прати топката в мрежата. Това бе негов първи гол в шампионата. С това попадение, португалецът към този момент се е разписвал в 22 разнообразни надпревари.

След това, в границите на единствено 5 минути Ал Насър стигна до още две попадения, дело на Андерсон Талиска. Бразилецът осъществя за 2:1 в 72-та, възползвайки се от подаване на Айман Яхия, а в 77-ата минута още веднъж той бе прецизен, с цел да затвори срещата.

Още спортни вести вижте във видеото:
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР