Al Dahra Holding, международен конгломерат, базиран в Абу Даби и

...
Al Dahra Holding, международен конгломерат, базиран в Абу Даби и
Коментари Харесай

Компания от ОАЕ открива 5 завода за фуражи в България, Сърбия и Румъния

Al Dahra Holding, интернационален конгломерат, основан в Абу Даби и профилиран в агробизнеса, разгласи откриването на 5 нови завода за компресиране и сушене на фуражи в България, Сърбия и Румъния, заяви Emirates News Agency, съобщи БГНЕС.

Новите фабрики са в сходство с непрекъснатите старания на компанията да уголемява активността си в интернационален проект, като по този метод диверсифицира източниците си на произвеждане и доставки, които целят понижаване на логистичните опасности и посрещане на провокациите, свързани с изменението на климата.

Хадим Абдула Алдарей, съосновател и ръководещ шеф на Al Dahra Holding, съобщи, че неговата компания е един от най-големите производители и експортьори на фуражи за животни в Източна Европа и на Балканите.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
България ще може да изнася за Китай комбинирани фуражи и фу...

" Новите фабрики се състоят от 12 индустриални линии с потенциал от 500 000 тона годишно детелина и повече от 15 типа фуражи и съсредоточени зърна. С инвестиция, надхвърляща 500 млн. дирхама, ние към този момент сме най-големият производител и експортьор на детелина и зелен фураж в Източна Европа и на Балканите ", добави той.

Алдарей съобщи, че Al Dahra неотдавна е добавила към 11 000 хектара детелина към съществуващите си фабрики, които се намират на остров Голяма Браила в Румъния и се простират на повърхност от 56 000 хектара. " Компанията също по този начин е построила речно пристанище от фермите си, обвързвано непосредствено с пристанището в Констанца, в допълнение към основаването на нови хранилища с потенциал от 60 000 тона фураж ", добави той.

Алдарей съобщи също, че компанията е разкрила първия си цех за компресиране и сушене на фуражи в Сърбия с индустриален потенциал от 120 000 тона и потенциал за предпазване от 20 000 тона. " Този цех, който се простира на 23 000 хектара, ще изнася детелина, силаж, плява и пресован фураж ", добави той.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР