Акушер-гинекологът от Варна д-р Станислав Славчев бе класиран на първо

...
Акушер-гинекологът от Варна д-р Станислав Славчев бе класиран на първо
Коментари Харесай

Акушер-гинеколог от Варна стана първи в класацията „Достойните лекари“

Акушер-гинекологът от Варна доктор Станислав Славчев бе класиран преди всичко в Националната акция „ Достойните лекари “.

Специалистът от болница ``Света Анна`` и помощник към Катедрата по Акушерство и гинекология в Медицински университет-Варна събра малко над 13 на 100 от гласовете в допитването, в което номинирани бяха над 500 души.

Д-р Даниела Красимирова от Разград (9,16 %) е с втори избор в онлайн класацията. Трети в подреждането е кардиологът от Бургас доктор Борче Николовски, четвърта – педиатърът от Шумен доктор Севдалина Стойкова, а пети – кардиологът от Бургас Пламен Пенчев.

В топ 10 на най-уважаваните медици у нас попаднаха още трима варненски лекари - акушер-гинеколозите доктор Владимир Нешев, доктор Илиян Люцов и доктор Елица Стоянова. За „ Болница на годината “ бе оповестена МБАЛ “Св. Анна “-Варна. Здравното заведение завоюва безапелационно гласуването с 29.59 %. На второ място с 12.11 на 100 остана бургаската УМБАЛ „ Дева Мария ”.

Националната акция „ Достойните лекари “бе проведена за трета поредна година от националния снабдител на медикаменти и консумативи „ Фаркол “АД. Инициативата е въодушевена от концепцията здравните служащи в България да получат справедливо публично самопризнание за своя труд, професионализъм и безрезервност в ежедневните грижи за нашето здраве.

Награждаването на отличените лекари и болница ще се състои в навечерието на Професионалния празник на здравните служащи – 7 април. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР