Акушер-гинекологът д-р Данаил Илиев разказа в ефира на бТВ, че

...
Акушер-гинекологът д-р Данаил Илиев разказа в ефира на бТВ, че
Коментари Харесай

Четири здрави бебета се родиха в Токуда, докато болницата бе блокирана заради коронавируса


Акушер-гинекологът доктор Данаил Илиев описа в ефира на бТВ, че към 36 часа е прокиснал в „ Токуда “, до момента в който тя е била блокирана поради карантина.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1935
Той описа, че не се е тормозил по никакъв метод.

Д-р Илиев описа, че извънредно доста са били обезпокоени пациентите, тъй като съгласно публикуваната информация коронавирусът е проникнал в цялата постройка.

5 нови случая на инфектирани с ковид

Той показа, че до момента в който болничното заведение е била затворена са се родили четири здрави бебета. По думите му всички са живи и здрави и извънредно щастливи.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1935  Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19 Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19  Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати  1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид 1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР