Актьорите от едно от най-чаканите летни филмови заглавия тази година

...
Актьорите от едно от най-чаканите летни филмови заглавия тази година
Коментари Харесай

Мич Бюкянън срещу най-сексапилния престъпник в Малибу (СНИМКИ/ВИДЕО)

Актьорите от едно от най-чаканите летни кино заглавия тази година са герои в ново видео, което разкрива извънредно секси, само че и не по-малко рисков нарушител. Бригадата на легендата от „ Спасители на плажа “ Мич Бюканън (този път в ролята ще забележим Дуейн Джонсън) ще би трябвало да се оправи с закононарушенията, които заливат плажа. Сексапилната Виктория Лийдс (индийската хубавица Приянка Чопра, станала известна с ролята си в сериала " Куантико " ) поема ръководството на локалния VIP клуб.

Заплахата към залива е по-сериозна от всеки път и спасителите са подготвени на всичко, с цел да защитят своята територия, колкото и зла и авторитетна да е новата собственичка на клуба.

Екипът, който ще се изправи против Виктория Лийдс, е допълнен от Мат Броуди (Зак Ефрон), Самър Куин (Александра Дадарио), Си Джей Паркър (Кели Рорбах), Стефани Холдън (Илфенеш Хадера) и Рони (Джон Бас).

И защото няма съвършен екип, неразбориите няма да подминат и този. Но точно недоразуменията и честите спречквания сред тях ни подсигуряват огромна доза развлечение, гарнирано с един куп божествени тела.

Заставаме на пост със " Спасители на плажа " от 2 юни в кината 

фотоси: Форум Филм България 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР