Актьорът Юлиан Вергов гостува на Петя Дикова, за да сподели

...
Актьорът Юлиан Вергов гостува на Петя Дикова, за да сподели
Коментари Харесай

Юлиан Вергов за ролята си в „Петя на моята Петя“: И аз съм имал директори, олицетворяващи злото


Актьорът Юлиан Вергов гостува на Петя Дикова, с цел да показа елементи за присъединяване си в новия български филм „ Петя на моята Петя “.

„ Роден съм осем години след Петя Дубарова, само че имах същите проблеми в учебно заведение. Дори реагирах по-експанзивно от нея. Иначе във кино лентата играя неприятния шеф на елитно учебно заведение, „ безумен робот “ съгласно една от репликите. В лентата има и друга имитация, че „ нищо не може да заплати вредите върху душeвността на децата “. В моя живот също имаше такива шефове, само че не желая да ги разясня. И в специалността съм имал подобен, само че няма да приказвам, тъй като той е сътрудник артист “ – призна Юлиан Вергов.

Той добави, че в случай че има опция да се обърне към младежа Юлиан, би му споделил „ Продължавай все по този начин “.

Във кино лентата взе участие и неговата щерка Алена.

„ Не съм й обяснявал за Петя Дубарова. Има си режисьор и сценарист за тази работа, тъй че по-добре таткото да не се обажда… Когато тя ми сподели, че желае да учи в НАТФИЗ, й отговорих „ Не те поучавам, само че давай “. Фамилното име за нея е плюс, само че и минус. Притеснително ми е. Дори не дръзвам да приказвам с моя другар Ивайло Христов, който й преподава в НАТФИЗ. Звъня му единствено за рождения ден “ – показа Вергов.

В авансово записано видео Алена разяснява татко си по този начин:
„ Той е най-готиният татко. Не се кара за оценки, можем да си приказваме за всичко. Строг е, когато го неистина и когато съм разхвърляна. Преди да срещна някое гадже с него, момчето минава през подготовка. Да му стисне крепко ръката и други сходни “.

За ролята си във кино лентата Алена показа, че е чела дневниците на Петя Дубарова, с цел да усети историята.

„ Системата постоянно печели. И в този момент е по този начин. Всеки човек има по една Петя в себе си “ – заключи Алена Вергова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР