Актьорът Явор Бахаров беше арестуван навръх Националния празник 3 март

...
Актьорът Явор Бахаров беше арестуван навръх Националния празник 3 март
Коментари Харесай

Арестуваха Явор Бахаров за побой на девойка и младеж

Актьорът Явор Бахаров беше задържан точно на Националния празник 3 март за побой, написа "Телеграф ". Новината е доказана от Министерство на вътрешните работи.
През нощта в неделя той разиграл екшън в центъра на София. Гонил и скубал бивше гадже по ул. "Фритьоф Нансен ", а инцидентен минувач се впуснал да я избавя. Това предизвикало артиста и той му налетял.
Мафиотът "Под прикритие " се развихрил към 2 часа след среднощ в неделя. Младо момче с немски паспорт и букви П.П. минало инцидентно по булеварда и като видяло експанзията над девойката, се замесило уверено да я избавя. Това довбесило брата на Захари Бахаров и той почнал да млади младежа.
"Не желая да разясня, не желая да ми пишете името ", декларирало през вчерашния ден пред "Телеграф " уплашеното момче. Докато артистът го налагал около тях предходна патрулка. Ченгетата видели багра и спрели, с цел да разтърват двамата. В този миг момичето избягало и самоличността й не е открита в хода на следствието. Когато униформените поискали персоналната карта на Бахаров, той се хвърлил с юмруци и върху тях, След като бил озаптен, го откарали в ареста на 1 РПУ. Обискът посочил, че не носел персонална карта. Не бил тестван и за алкохол и опиати,
Актьорът беше докаран през вчерашния ден под ескорт в Софийския областен съд. Той беше наказан по бързата процедура по Указа за битка с дребното безчинство. Магистратите му дадоха 9 месеца пробация, а той от самото начало се извинявал за постъпката си. В късния следобяд със профилирания автомобил на Охрана на правосъдната власт, звездата от "Стъклен дом " бе докарана в Националната следствена работа дружно с още няколко арестанти. Къдрокосият юнак изчака към час да му върнат движимостите и с бодра стъпка се запъти към изхода. С необятна усмивка на лицето Явор подмяташе сакчето си и се запъти към метрото, защото никой не го чакаше.
33-годишният артист не за първи път има конфликт с правораздаването. През 2011 година беше задържан за владеене на опиати.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР