Актьорът ветеран и носител на Оскар Морган Фрийман се извини,

...
Актьорът ветеран и носител на Оскар Морган Фрийман се извини,
Коментари Харесай

И Морган Фрийман с обвинение в сексуален тормоз

Актьорът деец и притежател на Оскар Морган Фрийман се извини, откакто против него бяха отправени обвинявания в полов тормоз и непочтено държание, предадоха международните осведомителни организации.

 
80-годишният Фрийман е поднесъл извиненията си след известие на Си Ен Ен, съгласно което осем дами са го обвинили в непочтено държание на снимачната площадка или по време на промоционални задължения.

 Морган Фрийман Морган ФрийманGulliver/Getty Images
В хода на лично следствие от Си Ен Ен са разговаряли с 16 души. Сред тях осем дами са отправили обвинявания към Морган Фрийман , а други осем са били очевидци на непочтено държание от негова страна.
News outlet uncovers " questionable behavior " in past Morgan Freeman interviews
— Hollywood Reporter (@THR) Една от неназованите дами е млада асистентка, която твърди, че месеци наред през лятото на 2015 година е била обект на полов тормоз от страна на Фрийман по време на фотосите на комедията " Обир със жанр ".

 
Жената упреква артиста, че от време на време я е докосвал без позволението ѝ, коментирал е външността ѝ и се е опитвал да повдигне полата ѝ , интересувайки се живо дали носи долни дрехи.-->
 Морган Фрийман Морган ФрийманGulliver/Getty Images
Няколко други дами настояват, че Морган Фрийман се е заглеждал по бюстовете им или е коментирал телата им.
 
" Всеки, който ме познава или е работил с мен, знае, че не съм човек, който съзнателно би нанесъл засегнатост или умишлено би сложил някого в неловко състояние. Извинявам се на всички, които са се почувствали наранени ", се показва в изказването, направено от Фрийман.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР