Актьорът Валери Йорданов, който зае остра позиция в скандала с

...
Актьорът Валери Йорданов, който зае остра позиция в скандала с
Коментари Харесай

Актьорът Валери Йорданов е в болница на системи, от Народния му искат доказателство

Актьорът Валери Йорданов, който зае остра позиция в абсурда с Народния спектакъл е в болница от понеделник. Той е на системи и за жалост довечера ще пропусне да изиграе на сцената ролята си на Бръчков в " Хъшове ". Налага се представлението да бъде анулирано. Изглежда обаче, че от театъра му нямат изключително доверие и му изискват доказателство, че няма опция да взе участие в спектакъла

Актьорът Валери Йорданов изиска оставката на шефа на Народния спектакъл Васил Василев и в символ на митинг си обръсна главата. " Хъшът... Прочети повече Актьорът лежи в ендокринологията на " Майчин дом ". Лекарите отхвърлят да го пуснат от лечебното заведение, защото е с високи равнища на кръвната захар. Йорданов е диабетик и е получил рецесия след двата дни, в които събира подписи в поддръжка на Александър Морфов на площада пред Народния спектакъл. Чрез подписката той пробва да окаже поддръжка на режисьора, чието бъдеще в театъра е под въпрос поради надрасканата врата на пиарката Велислава Кръстева. 

Припомняме, че преди дни Йорданов изиска оставката на шефа на Народния спектакъл Васил Василев и в символ на митинг си обръсна главата. " Хъшът " разгласява видео, в което споделя по какъв начин чиновник на театъра е бил уволнен, откакто е подкрепил подписката в поддръжка на Морфов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР