Актьорът Тео Елмазов, когото сме гледали в сериалите Пътят на

...
Актьорът Тео Елмазов, когото сме гледали в сериалите Пътят на
Коментари Харесай

Тео Елмазов: 30 сезона изкарах в Народния театър, а днес сякаш там съм нежелан

Актьорът Тео Елмазов, който сме гледали в сериалите „ Пътят на достойнството “, „ Ол инклузив “, „ Столичани допълнително “, „ Седем часа разлика “ и други, се е снимал и в някои от най-популярните реклами на бира. Поради тази причина и до през днешния ден мнозина свързват лицето му с пенливата напитка, въпреки да не е измежду върлите й почитатели.

 

Последното зрелище на „ Животът е прелестен “, изиграно на сцената на Народния спектакъл, било следващият пик на свадите, вихрещи се там от края на предходната година. Разбира се напрежението оказва въздействие и върху работата на актьорите. В този ред на мисли Тео Елмазов е безапелационен, че междуличностните връзки няма по какъв начин да бъдат скрити и това си проличава даже на сцената.

 

Въпреки всички неразбории обаче артистът е безапелационен, че няма планове да се отхвърля и добавя, че с Александър Морфов са създали едни от най-хубавите си неща. Плътно застава и зад идеята му „ Не на политиката в театъра! “. Макар понастоящем да не е щатен артист в Народния спектакъл, е работил с хората там и му е доста болно от всичко протичащо се.

 

Относно шефа Васил Василев, Тео Елмазов отбелязва, че нямат никакви връзки – когато се срещнат в коридора се поздравяват хладно и това е. Посочва, че е играл на сцената на този спектакъл цели 30 сезона, което по никакъв начин не е малко. Сега идва един човек, сяда на директорския стол и вместо да потушава споровете ги разпалва още повече и ги точи с месеци. Разбира се през годините е имало проблеми и при други управления, само че те са били потушавани и атмосферата се е оправяла бързо.

Инфо: Уикенд

Тагове: Тео Елмазов народен театър актьор Васил Василев Сашо Морфов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР