Актьорът Стоян Алексиев налетя на таксиметров шофьор. Това се случи

...
Актьорът Стоян Алексиев налетя на таксиметров шофьор. Това се случи
Коментари Харесай

Стоян Алексиев налетя на таксиметров шофьор, псува като каруцар в центъра на столицата

Актьорът Стоян Алексиев налетя на таксиметров водач. Това се случи в центъра на София, където той и компанията му направиха нарушаване в еднопосочна улица.

Година след срамните фотоси на Алексиев и 44 години по-младата му държанка Ивана Бобойчева обиколиха интернет, артистът се забърка в следващия скандал. Той стана причина за сериозен спор. Стоян, половинката му Ивана и още две млади девойки, явно колежки на обичаната му, си организирали среща на кръстовището на столичния бул. „ Георги Раковски “ и ул. „ Иван Вазов “. От качения клип в ПИК се вижда по какъв начин едно от девойките и водач на автомобила е спряла на еднопосочна улица и затруднява придвижването на преминаващите ппс-та, писа „ ТелеграФ “.

Нарушението вбеси един от таксиметровите водачи наоколо и той побърза да направи забележка на Стоян, който в това време се намира отвън автомобила. Похотливият артист обаче не приема рецензия и сред двамата избухва скандал. Чува се по какъв начин Алексиев покачва звук и сипе обиди против лидера на жълтата кола. „ Не ми викай, простак замърсен! “, отсича белокосият и се връща към девойките, само че явно нападките му се костват незадоволително и се връща при водача с бойна крачка.

„ Педераст си ти, гнусен, замърсен “, крещи доктор Генадиев от „ Откраднат живот “, след което се качва при Ивана и потеглят.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР