Актьорът се обясни в любов именно на дъщеря си, като

...
Актьорът се обясни в любов именно на дъщеря си, като
Коментари Харесай

Той е плейбой в българското кино и най-после се обясни в любов на жена

Актьорът се изясни в обич точно на щерка си, като до момента никоя дама не е чула толкоз благи думи от неговата уста

Асен Блатечки рядко демонстрира възприятията си. Плейбоят на родното кино и спектакъл вкара доста дами в леглото си и съвсем никоя от тях не съумя да го кротне. Актьорът смени режисьорката Катерина Горанова с по-младата и атрактивна Диляна Попова.

Страстта им лумна на снимачната площадка. След като му роди наследник Борил, Блатечки я изостави, като се върна при Катерина. От която пък има пораснала дъщеря Катя.

Любовта му със синеоката моделка и актриса мина през няколко тествания, раздели и събирания, до момента в който двамата се разделиха дефинитивно.

С днешна по този начин синеочката от Гулянци откри разтуха в обятията на ресторантьора Любомир Захаринов, като не стопира да твърди, че в него намерила спокойствието и любовта, която до момента й липсвали. Това бе удар по Асен Блатечки, който не закъсня да показа, че също има жена до себе си, само че отхвърля да разкрие самоличността й.Въпреки че не може да се задържи с дамите, „ неприятното момче на киното “ е добър татко.

Той безрезервно се грижи за сина си от Диляна Попова, както и за щерката си Кати. Той се изясни в обич точно на щерка си, като до момента никоя дама не е чула толкоз благи думи от неговата уста. „ Изпитвам обич единствено към една жена и това е щерка ми Катя “, разруши женските сърца с това самопризнание „ сина напразно “.

Източник: България днес
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР