Актьорът Робърт Патинсън, станал известен с вампирската филмова поредица Здрач,

...
Актьорът Робърт Патинсън, станал известен с вампирската филмова поредица Здрач,
Коментари Харесай

Робърт Патинсън ще е следващият Батман

Актьорът Робърт Патинсън, станал прочут с вампирската кино поредност " Здрач ", ще поеме ролята на Батман след Бен Афлек, оповестява " Гардиън ".

33-годишният Патинсън има задачата да възвърне триумфа на героя, откакто превъплъщението на Афлек в облика в " Батман против Супермен: Зората на справедливостта " и " Лигата на справедливостта " бяха избрани като комерсиално отчаяние, което не съумя да се хареса и на рецензията.

Първото присъединяване на Патинсън като милиардера Брус Уейн, който през нощта, сходно на прилеп, обикаля Готам Сити в черен костюм, с цел да се бори с престъпността, ще е във филм със заглавие " Батман ". Негов режисьор ще е Мат Рийвс и премиерата му е планувана за юни 2021 година.

Първоначално той трябваше да стартира да се снима прз 2017 година. От " Уорнър " допълниха, че Патинсън е надвил над останалите имена в шортлиста им, измежду които са били Никълъс Холт.

След триумфа на функциите си в " Хари Потър " и " Здрач " артистът се отдръпна от високобюджетните продукции и вместо това се отдаде на работа с други изявени режисьори като Дейвид Кроненбърг, Дейвид Мишоу, братята Сафди и Джеймс Грей.

Сред последните му екранни изяви бе еротичната научнофантастична тайнственост " Живот нависоко " (High Life) на френската режисьорка Клер Дени, за който получи голям брой положителни мнения. Той взе участие и в един от филмите с най-хубави ревюта от тазгодишния фестивал в Кан - напрегнатата психодрама " Фарът " на Робърт Егърс, чието деяние се развива в Мейн през XIX век.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР