Актьорът отпечата и доста хаплив некролог в памет на брат

...
Актьорът отпечата и доста хаплив некролог в памет на брат
Коментари Харесай

Какво направи братът на проф. Вучков след погребението

Актьорът отпечата и много язвителен некролог в памет на брат си, в който ехидно пожела „ пътуването в безвремието да му донесе оня вътрешен баланс и задоволство, които му липсваха тук, на Земята ”

Единственият правоприемник на напусналия ни в неделя проф. Юлиан Вучков – артистът Михаил Петров, доста бързо смъкна маската на страданието по починалия си брат. Всъщност, аркашката от Народния даже не изчака края погребението на най-близкия си родственик, преди да се изгаври с паметта му, осведоми Lupa.bg.

След края на поклонението пред тленните остатъци на театроведа, Петров твърдо отказал да прибере портрета на брат си, който беше изложен до отворения ковчег. Михаил се оправдал, че няма къде да го постави и имал желание да го зареже на място. За благополучие сиракът Виктор, който се грижеше за професора в последните му дни, бил наоколо и „ опечаленият ” брат с облекчение му харизал обичаното на Вучков платно с неговия лик, нарисувано за последния му празник от негов непосредствен другар.

„ За мен е чест да прибера облика на професора, който усещах като просрочен татко, какъвто в никакъв случай не съм имал. Но колкото и да съм благополучен, че го получих, изтръпвам при мисълта, че можеше да се озове в някоя кофа за отпадък ”, показа самият Виктор.

Както към този момент писахме, още в деня след кончината на Юлиан Вучков омразният му брат, с който бяха смразени от над 30 години, нахлу в ергенското му жилище на централната улица „ Христо Белчев ” с жена си и стартира 24-часов тараш и разбъркване.

Актьорът отпечата и много язвителен некролог в памет на брат си, в който ехидно пожела „ пътуването в безвремието да му донесе оня вътрешен баланс и задоволство, които му липсваха тук, на Земята ”.

Иначе Михаил Петров достолепно приемаше съболезнования до ковчега на брат си с траурна физиономия и съумя да убеди с играта си мнозина, че е загърбил враждата си с Юлиан на фона на вечността. Уви, нещата не стоят тъкмо така…

Източник: flagman.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР