Актьорът не се мисли за плейбой, търси спокойствие в любовтаДимитър

...
Актьорът не се мисли за плейбой, търси спокойствие в любовтаДимитър
Коментари Харесай

Димитър Рачков чукна 51 с ново гадже

Актьорът не се мисли за плейбой, търси успокоение в любовта

Димитър Рачков навърши 51 години на 18 септември . Актьорът загатна, че е посрещнал празника в приятна компания, само че въпреки всичко не разкри детайлности. „ Нали знаете, че любовта изисква тишина и успокоение?! ”, разяснява предостатъчно комикът, който се раздели с последната си публична другарка Анита Димитрова преди няколко месеца. Според негови близки, сега той има нова връзка, само че е още при започване на връзките си и не бърза да я обявява.

Рачков не се има за плейбой и недоумява за какво персоналният му живот е забавен на хората. „ Не съм атрактивен като сътрудника Дарин Ангелов да вземем за пример, който има височина, харизма и дамите му се лепят ”, прави се на непретенциозен артистът.
Популярният актьор има няколко дълги връзки зад тила си, само че нито една не е завършила с брак . Първата му жена Христина Апостолова го подари наследник Димитър -младши, който към този момент е в тийнейджърска възраст. Навремето майката на детето заряза Рачков поради тогавашния му другар Евтим Милошев, само че в този момент всички са в положителни връзки. „ Когато хората са интелигентни, няма по какъв начин да се стигне до грозни кавги и подиуми при една разлъка ", безапелационен е комикът, който неотдавна даже осъществя общ план с някогашната си - сериалът „ Всичко за сина ми ”. Те са работили дружно и по други телевизионни поредици.

Прочутият бургазлия е удовлетворен, че е в прилични връзки и с Мария Игнатова. С нея изкараха дружно 8 години, като за това време се разделяха и събираха най-малко 5 пъти. Това е и най-публичната му връзка досега. След раздялата им чаровната русокоска се омъжи за Ивайло Нойзи Цветков, само че от време на време се засича с Рачков около общи служебни задължения. Неотдавна даже си поделиха сцената на светско събитие в столицата и си размениха смешки пред микрофоните.

Говори се, че Мария и Митко си споделили „ довиждане ” без непотребни драми, защото връзката им от дълго време била изчерпана. Самата Игнатова преди време е загатвала за това, споделяйки, че с артиста били по-скоро другари по време на дългогодишните им връзки. Рачков също не напирал за нещо по-сериозно и даже през разум не му минавало да узакони връзката си с водещата. „ Никога не ми е предложил брак. Ако го беше сторил в подобаващото време, щях да приема. Сега към този момент е късно ”, разказвала е русокоската. По думите ѝ комикът изпуснал момента и последователно романтиката сред двамата изцяло изчезнала.

Звездата имаше спорна връзка и с модифицираната красавица Анита Димитрова. За нея обаче не се изрича толкоз ласкаво, що се касае за другите си някогашни. „ Умея да преценям хората на 99%, лъгал съм се за 1% до момента ”, разяснява Митко. Според осведомени той е в ледени връзки със силиконовата хубавица, като повода за разлъката не е известна. Уж не ставало въпрос за трети човек, а за несходство в характерите . Според някои обаче хубавицата не била доста откровена с артиста.

Близки на комика настояват, че той доста угаждал на Анита, до момента в който към момента били дружно. Пръскал по нея 15 бона месечно – осигурявал ѝ дизайнерски чанти, обувки и облекла за хиляди левове. Освен всичко друго, силиконката се ширела в просторна къща на артиста, ситуирана на близо 300 квадрата край Панчарево. Сега тя жалела най-много за това, че трябвало да смъкна равнището, а не толкоз за самия Рачков, с който имаха 24 години разлика във възрастта. Даже се наложило хубавицата да стартира работа като брокер, с цел да се устоя .

През лятото артистът бе видян в компанията на сладкарката Камелия Андонова, която спрягаха за негово гадже. 39-годишната брюнетка и водещият почиваха дружно в курорта Лозенец. Свидетели ги засекли да си шушукат в известно морско заведение, след което се отправили към първокласния комплекс „ Оазис ”.

Доскоро за Камелия не се знаеше съвсем нищо, като се изключи че има личен бизнес и сладкарница в столичния квартал „ Лозенец ”. Специалитетите ѝ били протеинови мъфини с малини и шоколадов крем с авокадо, чиито предписания създала сама.

Рачков и Андонова се срещнали в шоуто „ Като две капки вода ”, където тя отговаряла за стайлинга. Впоследствие чаровната дама отхвърли да е имала по-интимни връзки с него. Уж били единствено другари и излизали дружно, само че не като гаджета. Според източник на „ Уикенд ”, сега артиста е при започване на нова връзка с дама, която също е много по-млада от него.

Що се отнася до работата – Димитър Рачков не може да се оплаче от липса на задължения. „ Имам провинциална упоритост непременно да съм на екран . Да не изтърва кокала, тъй като други го хващат! ”, пошегува се Митко в предаването „ На кафе ”, където гостува точно на рождения си ден.

И добави: „ Важното е да сме здрави, да имаме сили да продължаваме, тъй като нашият бизнес не е лек, само че то лека работа няма. Нямам проблеми да кажа, че ставам на 51 ”.
Рачков е удовлетворен, че през последните месеци всекидневието му е било динамично и забавно. „ Освен формата „ Като две капки вода ”, започва и „ С Рачков всичко е допустимо " - първи сезон . Снимах филм за Българска национална телевизия, турне имам сега. Не се окайвам! Аз постоянно желая да си почивам, само че като остана 5-6 дни без работа, нещо почва да ме подпира и да ми става неспокойно ”, разяснява звездата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР