Актьорът Брад Пит се свърза с Международната космическа станция (МКС),

...
Актьорът Брад Пит се свърза с Международната космическа станция (МКС),
Коментари Харесай

Брад Пит се свърза с Космоса

Актьорът Брад Пит се свърза с Международната галактическа станция (МКС), с цел да беседва с американския астронавт Ник Хейг, оповестиха международните осведомителни организации.

Американският артист се свърза с Хейг от контролния център на НАСА в Хюстън за 20-минутен диалог, излъчен от НАСА TV. Пит сега се е заел с промоцията на кино лентата „ Към звездите “ ( “Ad Astra”) , в който извършва ролята на астронавт. Той взе участие в рискована задача, с цел да търси своя татко, чийто опит заплашва Слънчевата система. Двамата бързо се заговарят за кино лентата и за разликите и приликите сред киното и действителната галактическа станция. Един от първите въпроси на Пит е дали Ник знае защо служи всеки бутон зад тила му, защото станцията от кино лентата е доста по-изчистена и опростена.

"Ad Astra " star Brad Pitt speaks with NASA astronaut Nick Hague about the perspective of looking at Earth and humanity from space pic.twitter.com/Em4A5VzTXB
— TIME (@TIME) September 16, 2019
Въпросът за живота в безтегловност бързо заема значимо място в диалога им. „ Мазолите по краката ми изчезнаха, тъй като не стъпвам с ходилата си “, сподели Хейг, който понастоящем е на борда на станцията дружно с двама американци, двама руснаци и италианец. „ Но имам мазол на палеца на крайници си, тъй като непрекъснато се понечвам за нещо с него. Това е измежду странните неща, за които човек не мисли на Земята “, разясни той.

„ Ти си от Канзас, а аз от Мисури – на процедура сме съвсем съседи “ , майтапи се артистът, а астронавтът отвръща, че през последните шест месеци е направил доста фотоси на „ тази красива част от страната “.

#DidYouKnow actor Brad Pitt is playing the role of an astronaut in his latest film, #AdAstra?
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР