Актьорът Наум Шопов влиза в малко по-различно амплоа - като

...
Актьорът Наум Шопов влиза в малко по-различно амплоа - като
Коментари Харесай

"Ангелски гледки": Как фотографията се превърна от страст в кауза за Наум Шопов

Актьорът Наум Шопов влиза в малко по-различно амплоа - като фотограф. Водещият на сантименталното риалити " Ергенът " гостува в студиото на " Тази заран ", с цел да показа детайлности за идната благотворителна галерия " Ангелски гледки ", която цели набиране на средства за деца, нуждаещи се от наложително и интензивно лекуване.

" Не мога да кажа, че съм на " ти " с фотографията, само че през последните години изпитвам извънредно въодушевление към нея ", сподели Шопов.

" Насърчих в самодейността " Ангелски гледки " общо 11 фотографи да дарят по един собствен кадър, като продажбите от уеб страницата и от изложбата ще се дарят на деца, които имат потребност от незабавно и интензивно лекуване ", добави той.

Средствата ще бъдат дарени чрез тазгодишното издание на самодейността " Българската Коледа ".

" Името на самодейността " Ангелски гледки " не е инцидентно – дронова снимка и гледки, които се виждат от горната страна ", сподели Шопов.

" Кадрите, които фотографите подариха, са феноменални. Не съм очаквал, че може да съберем толкоз красиви фотоси ", добави артистът.

" Моите планове са " Ангелски гледки " да бъде самодейност, която се реализира най-малко два пъти в годината ", сподели Шопов.

" Даряването и благотворителността не трябва да бъде единствено на Коледа. Добре е да бъде тогава, вместо да я няма въобще, само че благотворителността е метод на мислене ", добави той.

" Българската Коледа " е една самодейност, която доста одобрявам. Когато трябваше да преценява коя организация да получи средствата от първата ни акция, не се поколебах въобще - знаех, че би трябвало да са те ", сподели артистът.

" Изложбата ще бъде на 17 и 18 декември в изложба " Арте " ул. " Г. С. Раковски " 183а. Фотографиите могат да бъдат закупени и от уеб страницата ", добави той.

" Форматът " Ергенът " беше доста особено прекарване за мен, тъй като бях два месеца в Турция ", показа водещият на сантименталното риалити по bTV.

" Мога да ви кажа, че към този момент гледах фрагменти от предаването и нещата наподобяват извънредно красиви. Предаването, което заснехме, стана доста забавно ", заключи в края на диалога той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР