Актьорът Морган Фрийман, дори в напреднала възраст, не променя стила

...
Актьорът Морган Фрийман, дори в напреднала възраст, не променя стила
Коментари Харесай

Морган Фрийман обясни защо носи скъпи обеци

Актьорът Морган Фрийман, даже в преклонна възраст, не трансформира стила си, към който стартира да се придържа още в младежките си години.

Звездата от филмите „ Тъмният рицар ", „ Седем " и „ Да возиш мис Дейзи " носи костюми в типичен нюанси, бейзболни шапки и слънчеви очила от разнообразни марки. Една от дългогодишните загадки за почитателите остават обеците на артиста - те постоянно са украсени със скъпоценни камъни.

В доста изявленията публицистите постоянно задават на артиста еднакъв въпрос: за какво продължава непрекъснато да носи скъпи обеци? Скоро артистът разкри тайната си. Той изясни, че носи обеци по същата причина, както моряците през предишните епохи. Според легендата те носели непроменяемо скъпи обеци, с цел да може при положение на гибел другарите им да платят погребението на умрелия. Това не било мъчно, защото бижутата се приемали като платежно средство във всяка страна.

Според Фрийман, всеки чифт негови обеци е задоволително безценен, с цел да се заплати обичайно заравяне на непознато място. Остава мистерия дали звездата се е пошегувала.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР