Актьорът Михаил Билалов, който стана известен у нас с ролята

...
Актьорът Михаил Билалов, който стана известен у нас с ролята
Коментари Харесай

Билалов влиза във Фермата

Актьорът Михаил Билалов, който стана прочут у нас с ролята на Джаро в хитовия сериал Под прикритие, влиза в риалити формата Фермата през септември. Горещият слух обикаля телевизионните среди от към седмица, като даже се шушука за възможния хонорар, който ще получи артистът.

След като светските хроникьори споделиха, че по всяка възможност телевизионното шоу Стани богат няма да има нов сезон през септември, всенародният любим Джаро от Под прикритие е получил няколко много любопитни оферти.

Едно от тях е било точно от Фермата, в която към този момент по традиция част от надпреварата сред участниците са историческите изпити. Интересното при Билалов е, че за момента той не е взел участие в нито един риалити формат и сигурно ще бъде забавен на феновете, имайки поради и колоритната му биография.

Познанията му като ландшафтен проектант сигурно могат да бъдат употребявани в култивирането на градината, която ще изхранва играчите в риалитито, а физическата му устойчивост е калена от дългогодишни занимания с айкидо, написа Шоу Блиц, представен от Телеграф.

Над година Билалов водеше Стани богат, като там завоюва още фенска маса. Той е желан артист и измежду родните режисьори, които се надпреварват да го канят както в театрални постановки, по този начин и във филми и сериали.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР