Актьорът Матю Пери, който изигра ролята на Чандлър в легендарния

...
Актьорът Матю Пери, който изигра ролята на Чандлър в легендарния
Коментари Харесай

Звездата от Приятели Матю Пери почина едва на 54 г.

Актьорът Матю Пери, който изигра ролята на Чандлър в именития сериал " Приятели ", е умрял на 54-годишна възраст.

Пери е открит мъртъв в джакузито на дома си в Лос Анджелис. Според уеб страницата TMZ асистентът му се е обадил на незабавна помощ, откакто го е намерил в безсъзнание. Малко по-рано артистът е бил на открито, с цел да спортува. Няма данни за насилствена гибел или за приложимост на опиати.

Матю Пери беше един от най-известните артисти на 90-те с помощта на присъединяване си в " Приятели " - той остава вечно един от обичаните облици на няколко генерации дружно с Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк и Дейвид Шуимър.

През годините обаче той страдаше и от взаимозависимост към алкохол и болкоуспокояващи медикаменти. През 2022 година той издаде автобиографична книга, в която разказва компликациите в многократните си опити да се излекува и за обстановките, в които е бил на крачка от гибелта.

По време на промотирането на книгата си Матю Пери разказваше, че не е употребявал алкохол и опиати от година и половина.

Новината за гибелта му беше последвана от голям брой съболезнователни известия.

Warner Bros, които продуцираха " Приятели ", дефинират Пери като " необикновено талантлив артист и незаличима част от фамилията " на компанията.

" Влиянието на неговия комедиен талант се усещаше по целия свят, а наследството му е живее в сърцата на толкоз доста хора ", пишат от Warner.

Премиерът на Канада Джъстин Трюдо, който е учил в едно учебно заведение с Матю Пери като дете, написа, че в никакъв случай няма да не помни времето с него: " Знам, че доста хора по света няма да не помнят и насладата, която той им носеше ".

Актрисата Селма Блеър написа, че е обичала абсолютно Матю Пери като другар и сърцето ѝ е разрушено от загубата му.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР